Рецепт Закуска «Пан Пердью з камамбером»
Содержание
Рецепт Закуска «Пан Пердью з камамбером»
Читайте также: Корисні властивості і застосування аронії чорноплідної
Інгредієнти для «Закуска» Пан Пердью з камамбером «»:
Сир м’який (Камамбер, можна замінити на Брі)
Багет (скибочки багета, можна підсохлі)
вершки
Вершкове масло
Перець чорний (мелений!)
Рецепт «Закуска» Пан Пердью з камамбером «»:
- Форму для запікання (краще кераміка) розмір будь-якої, можна маленькі порційні, можна середні і т. Д) змащуємо вершковим маслом
- Багет нарізаємо скибочками, укладаємо на дно форми в один шар
- Покриваємо зверху скибочками Камамберу.
- Посипаємо свіжомеленим чорним перцем
- Викладаємо зверху ще один шар хліба.
- Знову покриваємо камамбером, заливаємо вершками, щоб вони захопили весь хліб. Посипаємо свіжомеленим перцем.
- Відправляємо в попередньо розігріту до 180-200 градусів духовку на 15-20 хвилин. (Корочку регулюйте самі), (можна запекти в мультіпечі при 180%)
- Дорогі друзі, таким способом можна зробити варіанти і запекти з сирами Сулугуні, Моцарела, Холумі, це буде вже інше блюдо, але теж смачно.
- Страва готова, подаємо гарячим.
- Ніжне, вершкове, місцями тягуче, трохи пряне через свежемолотого перцю і дуже рум’яне зверху с родзинками (по бажанню). Смачного!
По теме: ( из рубрики Закуска )