Рецепт Закуска «Пан Пердью з камамбером»
2862 Рецепт Закуска "Пан Пердью з камамбером"

Рецепт Закуска «Пан Пердью з камамбером»


Рецепт Закуска «Пан Пердью з камамбером»

Читайте также: Корисні властивості і застосування аронії чорноплідної

Інгредієнти для «Закуска» Пан Пердью з камамбером «»:

Сир м’який (Камамбер, можна замінити на Брі)
Багет (скибочки багета, можна підсохлі)
вершки
Вершкове масло
Перець чорний (мелений!)

Рецепт «Закуска» Пан Пердью з камамбером «»:

  1. Форму для запікання (краще кераміка) розмір будь-якої, можна маленькі порційні, можна середні і т. Д) змащуємо вершковим маслом
  2. Багет нарізаємо скибочками, укладаємо на дно форми в один шар
  3. Покриваємо зверху скибочками Камамберу.
  4. Посипаємо свіжомеленим чорним перцем
  5. Викладаємо зверху ще один шар хліба.
  6. Знову покриваємо камамбером, заливаємо вершками, щоб вони захопили весь хліб. Посипаємо свіжомеленим перцем.
  7. Відправляємо в попередньо розігріту до 180-200 градусів духовку на 15-20 хвилин. (Корочку регулюйте самі), (можна запекти в мультіпечі при 180%)
  8. Дорогі друзі, таким способом можна зробити варіанти і запекти з сирами Сулугуні, Моцарела, Холумі, це буде вже інше блюдо, але теж смачно.
  9. Страва готова, подаємо гарячим.
  10. Ніжне, вершкове, місцями тягуче, трохи пряне через свежемолотого перцю і дуже рум’яне зверху с родзинками (по бажанню). Смачного!
Читайте ще:  Рецепт Часникові крутони
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Закуска)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

19 − 5 =

Сейчас читают:
Top