Грецька мусака
Грецька мусака
Інгредієнти для «Грецька мусака»:
Фарш м’ясний — 400-500 г
Баклажан — 3-4 шт
Перець болгарський — 2 шт
Цибуля ріпчаста — 2 шт
Томатна паста (Соус або терті томати) — 150 г
Картопля — 5-6 шт
Сир твердий — 200 г
сіль
Перець чорний
Масло рослинне
Рецепт «Грецька мусака»:
Коротко про приготування:
1. Ріжемо баклажани кружками, заливаємо солоною водою і залишаємо
2. Картоплю ріжемо кружальцями і обсмажуємо на рослинному маслі
3. Баклажани обсмажити на олії
4. Болгарський перець ріжемо кубиками
5. Цибулю дрібно порізати
6. Злегка обсмажуємо перець
7. Обсмажуємо цибулю і фарш, додаємо томатну пасту або соус, тушкуємо все хвилин 10
8. Викладаємо на деко шарами картоплю, баклажани, перець, фарш, сир.
9. Ставимо в духовку на 45-50 хвилин на 180-200 ° з
Все готово смачного