Рецепт Піца з соусом-чилі і карпаччо
2943 Рецепт Піца з соусом-чилі і карпаччо

Рецепт Піца з соусом-чилі і карпаччо


Рецепт Піца з соусом-чилі і карпаччо

Інгредієнти для «Піца з соусом-чилі і карпаччо»:

Для тесту

Борошно пшеничне / Борошно (в залежності від борошна + 1-2 ст л) – 150 г
Сіль – 1 ч. Л.
Цукор – 0,5 ч. Л.
Сода – 0,5 ч. Л.
Кефір – 0,25 скл.
Сметана (ложки зі сметаною з гіркою) – 2 ст. л.

для піци

Соус (томатний чилі) – 3 ст. л.
Помідор – 1 шт
Перець болгарський – 0,25 шт
Лук червоний – 0,25 шт
Індичка (карпаччо) – 50 г
Оливки зелені – 10 шт
Пармезан (можна більше) – 30 г
Базилік – 1 веточ.
Орегано (щіпка) – 0,25 ч. Л.

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 3

Рецепт «Піца з соусом-чилі і карпаччо»:

  1. Робимо тісто для піци. Я вже згадувала, що користуюся цим тістом давно, воно мене в домашніх умовах дуже влаштовує. З’єднуємо борошно, сіль, цукор і соду в підходящої посуді для замісу тіста.
  2. Робимо поглиблення і наливаємо кефір, додаємо сметану. Замішуємо тісто.
  3. Скачує його в кулю, накриваємо рушник і даємо постояти, поки будемо робити для піци нарізку.
  4. Ріжемо тонко помідор, перець болгарський, цибуля червоний, карпаччо з індички і оливки кружечками.
  5. Кулю з тіста беремо в руки, розминаємо ще й розгортаємо. У мене є форма для випічки піци і я розкочую тісто по рівному діаметру форми, а це 30 см. Соус-чилі можна купити, а можна зробити самому. У мене готовий соус. Щедро намазуємо поверхню розкачаного тісту.
  6. Далі викладаємо начинку. Помідори-карпаччо-перець болгарський-оливки-цибуля червоний-присипаємо орегано-базилік порізаний. Натираємо Пармезан.
  7. Присипаємо верх піци і ставимо в розігріту духовку до т-180-200 С на 15 хвилин. Орієнтуйтеся по своїй духовці.
Читайте ще:  Рецепт Паста з мангольдом і пармезаном
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Паста і піца)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

десять − 4 =

Сейчас читают:
Top