Рецепт Піца з соусом-чилі і карпаччо
Содержание
Рецепт Піца з соусом-чилі і карпаччо
Інгредієнти для «Піца з соусом-чилі і карпаччо»:
Для тесту
Борошно пшеничне / Борошно (в залежності від борошна + 1-2 ст л) — 150 г
Сіль — 1 ч. Л.
Цукор — 0,5 ч. Л.
Сода — 0,5 ч. Л.
Кефір — 0,25 скл.
Сметана (ложки зі сметаною з гіркою) — 2 ст. л.
для піци
Соус (томатний чилі) — 3 ст. л.
Помідор — 1 шт
Перець болгарський — 0,25 шт
Лук червоний — 0,25 шт
Індичка (карпаччо) — 50 г
Оливки зелені — 10 шт
Пармезан (можна більше) — 30 г
Базилік — 1 веточ.
Орегано (щіпка) — 0,25 ч. Л.
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 3
Рецепт «Піца з соусом-чилі і карпаччо»:
- Робимо тісто для піци. Я вже згадувала, що користуюся цим тістом давно, воно мене в домашніх умовах дуже влаштовує. З’єднуємо борошно, сіль, цукор і соду в підходящої посуді для замісу тіста.
- Робимо поглиблення і наливаємо кефір, додаємо сметану. Замішуємо тісто.
- Скачує його в кулю, накриваємо рушник і даємо постояти, поки будемо робити для піци нарізку.
- Ріжемо тонко помідор, перець болгарський, цибуля червоний, карпаччо з індички і оливки кружечками.
- Кулю з тіста беремо в руки, розминаємо ще й розгортаємо. У мене є форма для випічки піци і я розкочую тісто по рівному діаметру форми, а це 30 см. Соус-чилі можна купити, а можна зробити самому. У мене готовий соус. Щедро намазуємо поверхню розкачаного тісту.
- Далі викладаємо начинку. Помідори-карпаччо-перець болгарський-оливки-цибуля червоний-присипаємо орегано-базилік порізаний. Натираємо Пармезан.
- Присипаємо верх піци і ставимо в розігріту духовку до т-180-200 С на 15 хвилин. Орієнтуйтеся по своїй духовці.
По теме: ( из рубрики Рецепти Паста і піца )