Кебаб з димком в духовці
Содержание
Кебаб з димком в духовці
Інгредієнти для «Кебаб з димком в духовці»:
Фарш м’ясний — 300 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Часник — 1 зуб.
Кріп — 1 Пуч.
суміш перців
сіль
Рецепт «Кебаб з димком в духовці»:
- Дрібно шаткуємо цибулю, кріп і часник. Змішуємо з м’ясним фаршем, додамо сіль і перець за смаком.
- Потім! відбиваємо отриманий фарш про обробну дошку, що б видалити бульбашки повітря (як на відео).
- На дерев’яні шпажки формуємо кебаб і обсмажуємо на сковорідці гриль до появи красивих підсмажених смужок приблизно по дві хвилини (цей процес проводимо більше для краси.)
- Потім перекладаємо кебаб на деко змащений маслом. І тепер найцікавіше !!! У залізної формі підпалюємо тріску для копчення, даємо їй трохи розгорітися і тушкуємо, що б вона тліла !!!
- Швидко і щільно накриваємо деко фольгою і прибираємо в духовку (200 гр) на 20 хвилин. Готово !!! А який аромат смаженого м’яса і багаття!))) Приємного !!!
По теме: ( из рубрики Закуска )