2309 Кебаб з димком в духовці

Кебаб з димком в духовці


Кебаб з димком в духовці

Інгредієнти для «Кебаб з димком в духовці»:

Фарш м’ясний — 300 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Часник — 1 зуб.
Кріп — 1 Пуч.
суміш перців
сіль

Рецепт «Кебаб з димком в духовці»:

  1. Дрібно шаткуємо цибулю, кріп і часник. Змішуємо з м’ясним фаршем, додамо сіль і перець за смаком.
  2. Потім! відбиваємо отриманий фарш про обробну дошку, що б видалити бульбашки повітря (як на відео).
  3. На дерев’яні шпажки формуємо кебаб і обсмажуємо на сковорідці гриль до появи красивих підсмажених смужок приблизно по дві хвилини (цей процес проводимо більше для краси.)
  4. Потім перекладаємо кебаб на деко змащений маслом. І тепер найцікавіше !!! У залізної формі підпалюємо тріску для копчення, даємо їй трохи розгорітися і тушкуємо, що б вона тліла !!!
  5. Швидко і щільно накриваємо деко фольгою і прибираємо в духовку (200 гр) на 20 хвилин. Готово !!! А який аромат смаженого м’яса і багаття!))) Приємного !!!

Читайте ще:  Рецепт Форбез по-американськи "Кантрі стайл"
По теме: ( из рубрики Закуска )
Роздiли
Top