Закуска з овочів в маринаді
663 Закуска з овочів в маринаді

Закуска з овочів в маринаді


Закуска з овочів в маринаді

Інгредієнти для “Закуска з овочів в маринаді”:

овочева основа

Баклажан – 4 шт
Морква – 2 шт
Цибуля ріпчаста – 2 шт
Перець болгарський (красиво, коли різнокольоровий) – 2 шт
Часник – 6 зуб.
Петрушка (можна різну зелень) – 1 Пуч.
Масло рослинне (для обсмажування баклажанів) – 100 мл
Перець червоний пекучий

маринад

Соєвий соус (натурального бродіння ТМ Кіккоман) – 2 ст. л.
Сіль (з невеликим верхом) – 1 ч. Л.
Цукор (як захопіть) – 1 ч. Л.
Оцет (9%) – 70 мл
Олія – ​​70 мл
Вода (кип’ячена, охолоджена) – 250 мл

Рецепт “Закуска з овочів в маринаді”:

  1. Підготувати всі необхідні інгредієнти для цієї страви.
  2. Баклажани нарізати кільцями, посолити, перемішати, відставити.
  3. Тим часом підготуємо інші овочі. Всі нарізати в окремі мисочки. Перець болгарський -соломкой. Перець гіркий – кільцями. Гостроту регулювати за смаком.
  4. Цибулю нарізати півкільцями, часник шматочками або пластинками.
  5. Моркву натерти соломкою, по-корейськи. Петрушку нарізати дрібно (залишилася за кадром).
  6. Повернемося до баклажанів. Рідина злити, а баклажани промакнуть паперовим рушником, щоб не бризкав масло при смаженні. Обсмажити з двох сторін.
  7. Починаємо укладати всі овочі для маринування в відповідний контейнер. Приблизно ділимо всі нарізані овочі на дві частини і укладаємо шарами, в будь-якому порядку. Баклажани -Часник – перець -цибуля – морква – нарізану зелень. Повторюємо ще раз. Можете розділити на три-чотири частини, якщо вузька і висока посуд. Можливо це буде звичайна скляна банка. А можна все овочі перемішати і викладати на шар баклажанів.
  8. Все для маринаду перемішати в мисочці. Можна спробувати і додати, що не вистачає для вашого смаку.
  9. Залити маринадом овочі. Товкачем зверху, придавити овочі, щоб вони трохи осіли і всі були в маринаді. Ще я перевертаю контейнер, щоб верхній шар промаринуватися, а потім вже контейнер коштує в звичайному положенні. Але для цього способу потрібно щоб кришка була щільною. Але на крайній випадок, при скляній банці, поставити її на горлечко в мисочку. Ставимо в холодильник. Зазвичай вона готова через кілька годин, але я залишаю до ранку.
  10. Готову закуску намагатися брати виделкою зверху-вниз, щоб не змішувати шари, прихоплюючи всі овочі. Дуже смачна закусочка.
Читайте ще:  Рецепт Форбез по-американськи "Кантрі стайл"
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Закуска)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

14 − 7 =

Сейчас читают:
Top