Рецепт Картопляний хліб для пастуха
2938 Рецепт Картопляний хліб для пастуха

Рецепт Картопляний хліб для пастуха


Рецепт Картопляний хліб для пастуха

Інгредієнти для «Картопляний хліб для пастуха»:

Картопля (чистої ваги) – 700 г
Молоко – 500 мл
Шинка (можна замінити на варену ковбасу) – 250 г
Сіль – 1,5 ч. Л.
Кмин (мелений) – 1 ч. Л.
Борошно пшеничне / Борошно – 500 г
Дріжджі – 7 г
Яйце куряче – 2 шт
Часник – 2 зуб.
Майоран – 1 ч. Л.

Рецепт «Картопляний хліб для пастуха»:

  1. Картоплю помити, почистити і натерти на середній тертці. Нам необхідно 700 гр тертої картоплі
  2. З картоплі віджати воду. Я викладаю картоплю на друшляк і за допомогою руки отжимаю воду з картоплі.
  3. Віджату картоплю розділити на дві частини.
  4. До однієї частини додати молоко і поварити після закипання 5 хвилин. Зняти з вогню і залишити остигати до кімнатної температури.
  5. Шинку або варену ковбасу дрібно нарізати.
  6. До другої частини картоплі додати нарізану шинку. Яйця, сіль, майоран і кмин. Перемішати ложкою. Додати пропущений через прес часник.
  7. Додати тепле молоко з картоплею.
  8. Змішати борошно і дріжджі. Додати до картопляної маси. Додаємо частинами і вимішуємо тісто.
  9. Миску з тістом закрити харчовою плівкою або кришкою. Залишити підходити в теплому місці.
  10. Форму 35х25 добре змастити соняшниковий маслом.
  11. Викладаємо тісто у форму. Випікаємо в розігрітій духовці при 170гр 60 хвилин. Готовність перевірити лучиною. Скоринка повинна добре зарум’яниться
  12. Хліб повністю остудити на решітці. Нарізаємо на шматочки і … відчуваємо себе серед лугів і полів пастухом!
Читайте ще:  Рецепт Хліб з розмарином по-італійськи
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Хліба)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четыре × 5 =

Сейчас читают:
Top