3309 Рецепт Курка з гарбузом в молочному соусі

Рецепт Курка з гарбузом в молочному соусі


Рецепт Курка з гарбузом в молочному соусі

Інгредієнти для «Курка з гарбузом в молочному соусі»:

Курка (або будь-які її частини) — 1200 г
Гарбуз (м’якоть) — 800 г
Молоко — 200 мл
Цибуля ріпчаста (велика головка) — 1 шт
Сіль за смаком
Перець чорний — за смаком
Кориця
Горіх мускатний
Олія — ​​3 ст. л.
Часник (за бажанням) — 2 зуб.

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 8

Рецепт «Курка з гарбузом в молочному соусі»:

  1. Курку вимити і розрізати на порційні шматки. (У мене в цей раз тільки гомілки) Розігріти в сковороді 1 ст. л. масла і обсмажити курку з усіх боків, 8-10 хв. Посолити, поперчити
  2. Перекладаємо курку в каструлю (або в глибоку форму для запікання)
  3. Гарбуз нарізаємо невеликими кубиками
  4. Лук очистити, нарізати півкільцями і обсмажити в чистій сковороді в маслі, що залишилося, 5 хв.
  5. Додаємо до цибулі гарбуз, обсмажуємо 6 хвилин
  6. Вливаємо молоко, доводимо до кипіння, додаємо корицю з мускатним горіхом, солимо за смаком
  7. Тушкуємо хвилин 5, соус у нас трохи зварився, за бажанням додаємо часник в кінці, він додасть контраст страві
  8. Викласти овочі у каструлю з куркою, перемішати,
  9. Накрити і поставити в розігріту до 180 ° С духовку на 20 хв.,
  10. Я ще в кінці на кілька хвилин відкриваю, до легкої золотої скоринки
  11. Страва готова, смачного!
Читайте ще:  Курячі стегна "Східна ніч"
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top