Рецепт Курячі ніжки в гострій глазурі
2956 Рецепт Курячі ніжки в гострій глазурі

Рецепт Курячі ніжки в гострій глазурі


Рецепт Курячі ніжки в гострій глазурі

Інгредієнти для «Курячі ніжки в гострій глазурі»:

Гомілка куряча – 12 шт
Соєвий соус – 6..7 ст. л.
Мед – 2..3 ст. л.
Табаско (або харісса і т.п. – будь-який гострий соус) – 1 ст. л.
Пюре томатне – 3 ст. л.
Лимон (зняти цедру широкими смужками) – 1/2 шт

Рецепт «Курячі ніжки в гострій глазурі»:

  1. З лимона тонким шаром зняти цедру (широкими смугами, які не дрібнити).
    У мене в цей раз лайм, але з лимоном смачніше.
  2. У невеликому сотейнику змішати мед, табаско, томатне пюре.
  3. Додати соєвий соус. І злегка збити віночком.
  4. Додати цедру.
  5. Поставити сотейник на вогонь, довести до кипіння, зменшити нагрів і, помішуючи, готувати, поки глазур злегка не загусне (близько 5 хвилин). Видалити цедру з глазурі.
  6. Курячі гомілки вимити, обсушити, зробити на них невеликі косі надрізи і викласти у форму для запікання.
  7. Змастити курку глазур’ю. Запекти в розігрітій до 200-210 ° духовці протягом 30-40 хвилин.
  8. У процесі приготування пару раз змастити ніжки глазур’ю.
    При бажанні можна запекти їх з двох сторін, перевернувши хвилин через 20.
Читайте ще:  Фрикадельки з індички з овочами і пластівцями
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Птиці)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

5 − 5 =

Сейчас читают:
Top