Рецепт Курячі кебаби в гірчичній глазурі
Содержание
Рецепт Курячі кебаби в гірчичній глазурі
Інгредієнти для «Курячі кебаби в гірчичній глазурі»:
Кебаб
Фарш курячий — 500 г
Бекон — 150 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Крупа манна — 3 ст. л.
Сіль за смаком
Перець чорний — за смаком
Гірчиця (медова) — 2 ст. л.
Яйце куряче — 1 шт
Соус
Соус — 2 ст. л.
Гірчиця (медова) — 1 ч. Л.
Час приготування: 70 хвилин
Кількість порцій: 4
Рецепт «Курячі кебаби в гірчичній глазурі»:
- У фарс додати манну крупу, яйце, сіль, перець і гірчицю. Перемішати.
- Дати постояти протягом 20 хвилин, щоб манка набухла і зв’язала фарш. Сформувати котлетку і проткнути її шпажкою.
- Обгорнути заготовку беконом.
- Вчинити так з усіма кебабами.
- Обсмажити в маслі на розігрітій сковороді з двох сторін.
- У змащену форму налити трохи води і перекласти кебаби. Закрити фольгою і готувати в гарячій духовці при t = 180 протягом 30 хвилин.
- Змішати гірчицю і соус.
- Вийняти кебаби з духовки, зняти фольгу і змастити верх гірчичним соусом. Поставити в духовку ще на 5-10 хвилин.
Подавайте відразу. СМАЧНОГО!!!
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )