Рецепт Курячі кебаби в гірчичній глазурі
3249 Рецепт Курячі кебаби в гірчичній глазурі

Рецепт Курячі кебаби в гірчичній глазурі


Рецепт Курячі кебаби в гірчичній глазурі

Інгредієнти для «Курячі кебаби в гірчичній глазурі»:

Кебаб

Фарш курячий — 500 г
Бекон — 150 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Крупа манна — 3 ст. л.
Сіль за смаком
Перець чорний — за смаком
Гірчиця (медова) — 2 ст. л.
Яйце куряче — 1 шт

Соус

Соус — 2 ст. л.
Гірчиця (медова) — 1 ч. Л.

Час приготування: 70 хвилин

Кількість порцій: 4

Рецепт «Курячі кебаби в гірчичній глазурі»:

  1. У фарс додати манну крупу, яйце, сіль, перець і гірчицю. Перемішати.
  2. Дати постояти протягом 20 хвилин, щоб манка набухла і зв’язала фарш. Сформувати котлетку і проткнути її шпажкою.
  3. Обгорнути заготовку беконом.
  4. Вчинити так з усіма кебабами.
  5. Обсмажити в маслі на розігрітій сковороді з двох сторін.
  6. У змащену форму налити трохи води і перекласти кебаби. Закрити фольгою і готувати в гарячій духовці при t = 180 протягом 30 хвилин.
  7. Змішати гірчицю і соус.
  8. Вийняти кебаби з духовки, зняти фольгу і змастити верх гірчичним соусом. Поставити в духовку ще на 5-10 хвилин.
    Подавайте відразу. СМАЧНОГО!!!
Читайте ще:  Печериці, фаршировані куркою і сиром
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Птиці)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

два + 7 =

Сейчас читают:
Top