3311 Рецепт Печінка з овочами по-сінгапурськи

Рецепт Печінка з овочами по-сінгапурськи


Рецепт Печінка з овочами по-сінгапурськи

Інгредієнти для «Печінка з овочами по-сінгапурськи»:

Печінка куряча — 700 г
Квасоля стручкова — 250 г
Морква — 1 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Кетчуп ( «Чилі» ) — 3 ст. л.
Соєвий соус — 3 ст. л.
Сіль за смаком
Перець чилі — за смаком
Імбир — за смаком
Часник — за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Рецепт «Печінка з овочами по-сінгапурськи»:

  1. Печінку підготувати і розрізати на 2-3 частини. Обсмажити з усіх боків. Викласти на блюдо.
  2. На цьому ж маслі обсмажити цибулю.
  3. До цибулі додати моркву і обсмажити все разом 2-3 хвилини.
  4. Викласти квасолю і прогріти близько 3 хвилин.
  5. Повернути обсмажену печінку в сковороду і змішати з овочами.
  6. Додати соєвий соус, кетчуп, спеції. Смажити все разом 3 хвилини
    Подавати з улюбленим гарніром.
Читайте ще:  Рецепт Курячі сердечка гостро-вершкові
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top