Рецепт Печінка з овочами по-сінгапурськи
3311 Рецепт Печінка з овочами по-сінгапурськи

Рецепт Печінка з овочами по-сінгапурськи


Рецепт Печінка з овочами по-сінгапурськи

Інгредієнти для «Печінка з овочами по-сінгапурськи»:

Печінка куряча – 700 г
Квасоля стручкова – 250 г
Морква – 1 шт
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Кетчуп ( “Чилі” ) – 3 ст. л.
Соєвий соус – 3 ст. л.
Сіль за смаком
Перець чилі – за смаком
Імбир – за смаком
Часник – за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Рецепт «Печінка з овочами по-сінгапурськи»:

  1. Печінку підготувати і розрізати на 2-3 частини. Обсмажити з усіх боків. Викласти на блюдо.
  2. На цьому ж маслі обсмажити цибулю.
  3. До цибулі додати моркву і обсмажити все разом 2-3 хвилини.
  4. Викласти квасолю і прогріти близько 3 хвилин.
  5. Повернути обсмажену печінку в сковороду і змішати з овочами.
  6. Додати соєвий соус, кетчуп, спеції. Смажити все разом 3 хвилини
    Подавати з улюбленим гарніром.
Читайте ще:  Рецепт Куряче філе, запечене в гарбузі
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Птиці)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

двадцать − семнадцать =

Сейчас читают:
Top