Рецепт Печінка з овочами по-сінгапурськи
Содержание
Рецепт Печінка з овочами по-сінгапурськи
Інгредієнти для «Печінка з овочами по-сінгапурськи»:
Печінка куряча — 700 г
Квасоля стручкова — 250 г
Морква — 1 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Кетчуп ( «Чилі» ) — 3 ст. л.
Соєвий соус — 3 ст. л.
Сіль за смаком
Перець чилі — за смаком
Імбир — за смаком
Часник — за смаком
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Рецепт «Печінка з овочами по-сінгапурськи»:
- Печінку підготувати і розрізати на 2-3 частини. Обсмажити з усіх боків. Викласти на блюдо.
- На цьому ж маслі обсмажити цибулю.
- До цибулі додати моркву і обсмажити все разом 2-3 хвилини.
- Викласти квасолю і прогріти близько 3 хвилин.
- Повернути обсмажену печінку в сковороду і змішати з овочами.
- Додати соєвий соус, кетчуп, спеції. Смажити все разом 3 хвилини
Подавати з улюбленим гарніром.
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )