Рецепт «Квітуче кільце Кесаділья»
Содержание
Рецепт «Квітуче кільце Кесаділья»
Інгредієнти для «» Квітуче кільце Кесаділья «»:
Курка (варене м’ясо) — 2 скл.
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Перець червоний пекучий (і 1 халапеньйо) — 1 шт
Соус (Тако або будь-який гострий) — 1 скл.
Сир твердий (Монтерей і Чеддер порівну) — 400 г
Лаваш — 2 шт
Час приготування: 45 хвилин
Кількість порцій: 20
Рецепт «» Квітуче кільце Кесаділья «»:
- У нас не продаються коржі для кесадільі. Я вирізала кола — 10 штук — з тонкого лаваша (пішло неповних 2 листа), а потім розрізала їх навпіл.
- Курку розібрати дрібно на волокна, або просто дрібно нарізати. Додати дрібно нарізану цибулю, перці і соус. Все добре перемішати. Я перестаралася з гостротою, тому пом’якшила трохи все це майонезом. Колір, відповідно, у начинки не настільки яскравий, як має бути.
- Підготувати сир, натер його на тертці (я терла на дрібній). Я брала Сулугуні, т. я. він схожий за структурою при запіканні на Моцареллу. Можна зробити суміш сиру, як в оригіналі.
- Розкласти заготовки для Кесаділья і розподілити на них сир (залишити трохи для «склеювання» шарів) і курячу начинку.
- Згорнути кожну конусом (кульочки) і укласти в коло з 13 штук в підставі, залишивши місце під розетку з соусом.
- Присипати залишеної частиною сиру на перший шар конусів і укласти рівномірно ще 7 конусів. Тут би ще треба було посипати сиром зверху, але я замало його залишила.
- Запекти в духовці при 180-200 градусах близько 20 хвилин. При подачі, в центр кола встановити розетку з гострим соусом.
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )