3123 Рецепт Курячі відбивні в картопляному клярі

Рецепт Курячі відбивні в картопляному клярі


Рецепт Курячі відбивні в картопляному клярі

Інгредієнти для «Курячі відбивні в картопляному клярі»:

Філе — 1 шт
Картопля (Середнього розміру) — 4 шт
Лук ріпчастий — 1 шт
Яйце куряче — 1 шт
Борошно пшеничне / Борошно — 2 ст. л.
Кріп — 3 гілоч.
Сіль за смаком
Перець чорний — за смаком
Масло рослинне (Для смаження) — 4 ст. л.

Рецепт «Курячі відбивні в картопляному клярі»:

Нарізаємо і відбиваємо м’ясо як на відбивні. Солимо, перчимо.

Тремо на дрібну тертку картоплю і цибулю. Віджимаємо зайвий сік. Дрібно ріжемо кріп. Додаємо борошно, яйце і трохи солі.

Все перемішуємо. Кляр готовий. Виходить густий.

Обвалюємо у борошні м’ясо.

Потім опускаємо в кляр.

Смажимо на невеликому вогні під кришкою до золотистого кольору з двох сторін.

Наші відбивні готові.

Читайте ще:  Курячі стегна "Східна ніч"
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top