2877 Рецепт Террін з куркою і вирізкою

Рецепт Террін з куркою і вирізкою


Рецепт Террін з куркою і вирізкою

Інгредієнти для «Террін з куркою і вирізкою»:

курячий шар

Філе куряче — 450 г
Бекон (копчено-варена) — 75 г
Сливки (33%) — 50 мл
Гірчиця — 1 ст. л.
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Капуста цвітна — 75 г
Яйце куряче — 1 шт
Часник — 3 зуб.
сіль
Перець чорний

вирізка

Свинина (вирізка) — 200 г
Гірчиця  — 1 ст. л.
сіль
Олія — ​​2 ст. л.

Рецепт «Террін з куркою і вирізкою»:

  1. У сковорідку налити масло, розігріти і обсмажити, вимиту і обсушену вирізку, з усіх боків до золотистої скоринки. Зняти зі сковороди і відкласти.
  2. Цибулю і часник дрібно порізати і обсмажити в тій же сковороді 3 хвилини. Порізати бекон і цвітну капусту. Додати до обсмаженої цибулі і обсмажити ще 3-4 хвилини. Дати трохи охолонути.
  3. Куряче філе подрібнити через м’ясорубку.
  4. Додати до курячого фаршу вміст сковороди, гірчицю з медом, яйце, вершки, сіль, перець і перемішати. Якщо хочете більш яскравий колір, то додайте трохи куркуми і террин придбає сонячний колір.
  5. Форму, трохи більше вирізки, застелити фольгою і укласти на дно 1/2 частини фаршу.
  6. Вирізку посолити і повністю обмазати гірчицею. Укласти на верх фаршу.
  7. Накрити вирізку залишками фаршу і закрити верх фольгою.
  8. У форму, під фольгу, налити трохи води і запікати террин при t = 200 приблизно 40-50 хвилин до готовності. Температура всередині готового блюда повинна бути 65 градусів.
  9. Вийняти з духовки і дати постояти в закритому фольгою вигляді 10 хв., Щоб сік вбрався знову в м’ясо. СМАЧНОГО!!!
Читайте ще:  Рецепт Без желатину. Справжній холодець з домашнього півня
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top