Рецепт Террін з куркою і вирізкою
2877 Рецепт Террін з куркою і вирізкою

Рецепт Террін з куркою і вирізкою


Рецепт Террін з куркою і вирізкою

Читайте также: Медикаментозное лечение эпилепсии

Інгредієнти для “Террін з куркою і вирізкою”:

курячий шар

Філе куряче – 450 г
Бекон (копчено-варена) – 75 г
Сливки (33%) – 50 мл
Гірчиця – 1 ст. л.
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Капуста цвітна – 75 г
Яйце куряче – 1 шт
Часник – 3 зуб.
сіль
Перець чорний

вирізка

Свинина (вирізка) – 200 г
Гірчиця  – 1 ст. л.
сіль
Олія – ​​2 ст. л.

Рецепт “Террін з куркою і вирізкою”:

  1. У сковорідку налити масло, розігріти і обсмажити, вимиту і обсушену вирізку, з усіх боків до золотистої скоринки. Зняти зі сковороди і відкласти.
  2. Цибулю і часник дрібно порізати і обсмажити в тій же сковороді 3 хвилини. Порізати бекон і цвітну капусту. Додати до обсмаженої цибулі і обсмажити ще 3-4 хвилини. Дати трохи охолонути.
  3. Куряче філе подрібнити через м’ясорубку.
  4. Додати до курячого фаршу вміст сковороди, гірчицю з медом, яйце, вершки, сіль, перець і перемішати. Якщо хочете більш яскравий колір, то додайте трохи куркуми і террин придбає сонячний колір.
  5. Форму, трохи більше вирізки, застелити фольгою і укласти на дно 1/2 частини фаршу.
  6. Вирізку посолити і повністю обмазати гірчицею. Укласти на верх фаршу.
  7. Накрити вирізку залишками фаршу і закрити верх фольгою.
  8. У форму, під фольгу, налити трохи води і запікати террин при t = 200 приблизно 40-50 хвилин до готовності. Температура всередині готового блюда повинна бути 65 градусів.
  9. Вийняти з духовки і дати постояти в закритому фольгою вигляді 10 хв., Щоб сік вбрався знову в м’ясо. СМАЧНОГО!!!
Читайте ще:  Рецепт Брізоль з філе індички
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Птиці)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

20 − девять =

Сейчас читают:
Top