Рецепт Террін з куркою і вирізкою
Содержание
Рецепт Террін з куркою і вирізкою
Інгредієнти для «Террін з куркою і вирізкою»:
курячий шар
Філе куряче — 450 г
Бекон (копчено-варена) — 75 г
Сливки (33%) — 50 мл
Гірчиця — 1 ст. л.
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Капуста цвітна — 75 г
Яйце куряче — 1 шт
Часник — 3 зуб.
сіль
Перець чорний
вирізка
Свинина (вирізка) — 200 г
Гірчиця — 1 ст. л.
сіль
Олія — 2 ст. л.
Рецепт «Террін з куркою і вирізкою»:
- У сковорідку налити масло, розігріти і обсмажити, вимиту і обсушену вирізку, з усіх боків до золотистої скоринки. Зняти зі сковороди і відкласти.
- Цибулю і часник дрібно порізати і обсмажити в тій же сковороді 3 хвилини. Порізати бекон і цвітну капусту. Додати до обсмаженої цибулі і обсмажити ще 3-4 хвилини. Дати трохи охолонути.
- Куряче філе подрібнити через м’ясорубку.
- Додати до курячого фаршу вміст сковороди, гірчицю з медом, яйце, вершки, сіль, перець і перемішати. Якщо хочете більш яскравий колір, то додайте трохи куркуми і террин придбає сонячний колір.
- Форму, трохи більше вирізки, застелити фольгою і укласти на дно 1/2 частини фаршу.
- Вирізку посолити і повністю обмазати гірчицею. Укласти на верх фаршу.
- Накрити вирізку залишками фаршу і закрити верх фольгою.
- У форму, під фольгу, налити трохи води і запікати террин при t = 200 приблизно 40-50 хвилин до готовності. Температура всередині готового блюда повинна бути 65 градусів.
- Вийняти з духовки і дати постояти в закритому фольгою вигляді 10 хв., Щоб сік вбрався знову в м’ясо. СМАЧНОГО!!!
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )