Рецепт Помідори з червоною горобиною
3125 Рецепт Помідори з червоною горобиною

Рецепт Помідори з червоною горобиною


Рецепт Помідори з червоною горобиною

Читайте также: Медиа группа «Two Group» – Контакты

Інгредієнти для «Помідори з червоною горобиною»:

Помідор – 2 кг
Вода – 1 л
Цукор – 100 г
Сіль – 30 г
Горобина червона (я взяла по пару грон в банку об’ємом 1,5 літра) – 500 г

Час приготування: 60 хвилин

Рецепт «Помідори з червоною горобиною»:

1. Помити горобину і помідори (помідори проткнути шпажкою)
2. Укласти овочі і ягоди по банкам.
3. Залити окропом на 15 хвилин (повторити цей крок 3 рази !!! Заливання зливаємо в каструлю, кип’ятимо і нею ж заливаємо знову)
4. Коли в третій раз зіллєте воду, в неї додаємо цукор і сіль. кип’ятимо 5 хвилин, це маринад.
5. Заливаємо маринадом наші помідори. Закочуємо. Остужаємо під “шубою”.

Помідори можна пробувати через 2 місяці.
Смачного!

Читайте ще:  Рецепт Помідори половинками на зиму
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Консервація Помідорів)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

1 × три =

Сейчас читают:
Top