Рецепт Помідори з червоною горобиною
Содержание
Рецепт Помідори з червоною горобиною
Інгредієнти для «Помідори з червоною горобиною»:
Помідор — 2 кг
Вода — 1 л
Цукор — 100 г
Сіль — 30 г
Горобина червона (я взяла по пару грон в банку об’ємом 1,5 літра) — 500 г
Час приготування: 60 хвилин
Рецепт «Помідори з червоною горобиною»:
1. Помити горобину і помідори (помідори проткнути шпажкою)
2. Укласти овочі і ягоди по банкам.
3. Залити окропом на 15 хвилин (повторити цей крок 3 рази !!! Заливання зливаємо в каструлю, кип’ятимо і нею ж заливаємо знову)
4. Коли в третій раз зіллєте воду, в неї додаємо цукор і сіль. кип’ятимо 5 хвилин, це маринад.
5. Заливаємо маринадом наші помідори. Закочуємо. Остужаємо під «шубою».
Помідори можна пробувати через 2 місяці.
Смачного!
По теме: ( из рубрики Рецепти Консервація Помідорів )