Рецепт Курячі кишеньки з сирною зеленню
Содержание
Рецепт Курячі кишеньки з сирною зеленню
Інгредієнти для «Курячі кишеньки з сирною зеленню»:
Філе куряче (грудка) — 1 шт
Творог — 60 г
Кріп — 1/3 Пуч.
Часник — 1 зуб.
Перець чорний — за смаком
Соєвий соус — 2 ст. л.
Рецепт «Курячі кишеньки з сирною зеленню»:
- Куряче філе промити і обсушити серветкою. Глибоко надрізати гострим ножем, щоб вийшли «кишеньки».
- Куряче філе посипати чорним меленим перцем.
- Видавити через чесноковижималку часник. Полити соєвим соусом.
- Натерти цією ароматною сумішшю куряче філе.
- Філе можна готувати далі за рецептом. Або скласти в ємність, закрити кришкою і прибрати в холодильник на кілька годин (або на добу). Я потримала в холодильнику години три.
- Готуємо начинку. Зелень кропу промити, висушити і дрібно нарізати.
- Творог протерти через сито. З’єднати творог і дрібно нарізаний кріп. Добре перемішати.
- Заповнити куряче філе начинкою.
- Можна скріпити краї філе зубочисткою, щоб під час запікання начинка не випадали. Але я це не робила. І все вийшло відмінно!
- Форму для запікання застелити пергаментним папером. Викладаємо фрашірованное куряче філе.
Запікаємо в духовці, розігрітій до 180С протягом 20 хвилин. А потім 5 хв. при 200С. - Час від часу поливати соком, що виділяється.
Не передержіть в духовці, інакше вийде сухе куряче м’ясо.
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )