641 Яєчня з баклажанами

Яєчня з баклажанами


Яєчня з баклажанами

Інгредієнти для «Яєчня з баклажанами»:

Баклажан (маленький або 1/2 середнього) — 1 шт
Цибуля ріпчаста (маленька цибулина) — 1 шт
Яйце куряче — 2 шт
Соєвий соус (ТМ «Кіккоман») — 1.5 ст. л.
Сіль (за смаком) — 1/8 ч. Л.
Перець чорний (за смаком) — 1/8 ч. Л.
Олія — ​​1.5 ст. л.

Рецепт «Яєчня з баклажанами»:

  1. Якщо у баклажана шкірка груба, зрізати її.
  2. Баклажан і цибулю нарізати кубиком.
  3. Викласти овочі в розігріту з рослинним маслом сковороду.
  4. Смажити до м’якості і легкого золотистого кольору.
  5. Влити соєвий соус, посолити і поперчити.
  6. Готувати, помішуючи, ще пару хвилин.
  7. Зменшити вогонь, вбити яйця і готувати під кришкою до бажаної готовності яєць. Краще, якщо жовток залишиться рідким.
  8. Смачного!
Читайте ще:  Яєчня-бутерброд "Хмарка"
По теме: ( из рубрики Рецепти Яєчні )

    Оставить отзыв

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

    *
    *

    Роздiли
    Top