Яєчня з баклажанами
Содержание
Яєчня з баклажанами
Інгредієнти для «Яєчня з баклажанами»:
Баклажан (маленький або 1/2 середнього) — 1 шт
Цибуля ріпчаста (маленька цибулина) — 1 шт
Яйце куряче — 2 шт
Соєвий соус (ТМ «Кіккоман») — 1.5 ст. л.
Сіль (за смаком) — 1/8 ч. Л.
Перець чорний (за смаком) — 1/8 ч. Л.
Олія — 1.5 ст. л.
Рецепт «Яєчня з баклажанами»:
- Якщо у баклажана шкірка груба, зрізати її.
- Баклажан і цибулю нарізати кубиком.
- Викласти овочі в розігріту з рослинним маслом сковороду.
- Смажити до м’якості і легкого золотистого кольору.
- Влити соєвий соус, посолити і поперчити.
- Готувати, помішуючи, ще пару хвилин.
- Зменшити вогонь, вбити яйця і готувати під кришкою до бажаної готовності яєць. Краще, якщо жовток залишиться рідким.
- Смачного!
По теме: ( из рубрики Рецепти Яєчні )