Яєчня з баклажанами
641 Яєчня з баклажанами

Яєчня з баклажанами


Яєчня з баклажанами

Інгредієнти для “Яєчня з баклажанами”:

Баклажан (маленький або 1/2 середнього) – 1 шт
Цибуля ріпчаста (маленька цибулина) – 1 шт
Яйце куряче – 2 шт
Соєвий соус (ТМ “Кіккоман”) – 1.5 ст. л.
Сіль (за смаком) – 1/8 ч. Л.
Перець чорний (за смаком) – 1/8 ч. Л.
Олія – ​​1.5 ст. л.

Рецепт “Яєчня з баклажанами”:

  1. Якщо у баклажана шкірка груба, зрізати її.
  2. Баклажан і цибулю нарізати кубиком.
  3. Викласти овочі в розігріту з рослинним маслом сковороду.
  4. Смажити до м’якості і легкого золотистого кольору.
  5. Влити соєвий соус, посолити і поперчити.
  6. Готувати, помішуючи, ще пару хвилин.
  7. Зменшити вогонь, вбити яйця і готувати під кришкою до бажаної готовності яєць. Краще, якщо жовток залишиться рідким.
  8. Смачного!
Читайте ще:  Омлет з рисовими пластівцями
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Яєчні)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

10 − 2 =

Сейчас читают:
Top