3189 Рецепт Холодець «Зелена галявина»

Рецепт Холодець «Зелена галявина»


Рецепт Холодець «Зелена галявина»

Інгредієнти для «Холодець« Зелена галявина »»:

Філе куряче (3 грудки) — 900 г
Брокколі (2 суцвіття) — 700 г
Капуста цвітна (1 суцвіттям) — 700 г
Часник (У мене були середнього розміру) — 3 зуб.
Желатин (порошковий) — 10 г
Сіль (Звичайна кухонна) — 2 ч. Л.
Перець чорний (Запашний) — 1/3 ч. Л.

Час приготування: 180 хвилин

Кількість порцій: 8

Рецепт «Холодець« Зелена галявина »»:

  1. Філе куряче відварити, за бажанням додати моркву і цибулю. Посолити і додати перець
  2. Поки філе курки вариться приготуємо форму. У мене роз’ємна. Для більшої безпеки дно закриваємо плівкою щоб рідина не протекла і я одягла ще кришку
  3. З боків форми вирізаємо бортики з щільної плівки
  4. Цвітну капусту готуємо на пару протягом 15-20 хвилин
  5. Броколли також готуємо на пару протягом 8 хвилин
  6. Желатин розводимо бульйоном з під курки
  7. Відварну курку порізати невеликими кубиками і викласти на дно форми шаром приблизно 4 сантиметри
  8. Часник натерти на дрібній тертці і присипати курку
  9. Цвітну капусту викладаємо другим шаром на курку
  10. Третім шаром викладаємо брокколі як би вставляючи між капустою
  11. Заливаємо все бульйоном з желатином і відправляємо в холодильник до повного застигання у мене зайняло 2 години. Ну ось і готово !!! ВСІМ СМАЧНОГО
Читайте ще:  Рецепт Різотто в помідорі
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top