Рецепт Холодець «Зелена галявина»
Содержание
Рецепт Холодець «Зелена галявина»
Інгредієнти для «Холодець« Зелена галявина »»:
Філе куряче (3 грудки) — 900 г
Брокколі (2 суцвіття) — 700 г
Капуста цвітна (1 суцвіттям) — 700 г
Часник (У мене були середнього розміру) — 3 зуб.
Желатин (порошковий) — 10 г
Сіль (Звичайна кухонна) — 2 ч. Л.
Перець чорний (Запашний) — 1/3 ч. Л.
Час приготування: 180 хвилин
Кількість порцій: 8
Рецепт «Холодець« Зелена галявина »»:
- Філе куряче відварити, за бажанням додати моркву і цибулю. Посолити і додати перець
- Поки філе курки вариться приготуємо форму. У мене роз’ємна. Для більшої безпеки дно закриваємо плівкою щоб рідина не протекла і я одягла ще кришку
- З боків форми вирізаємо бортики з щільної плівки
- Цвітну капусту готуємо на пару протягом 15-20 хвилин
- Броколли також готуємо на пару протягом 8 хвилин
- Желатин розводимо бульйоном з під курки
- Відварну курку порізати невеликими кубиками і викласти на дно форми шаром приблизно 4 сантиметри
- Часник натерти на дрібній тертці і присипати курку
- Цвітну капусту викладаємо другим шаром на курку
- Третім шаром викладаємо брокколі як би вставляючи між капустою
- Заливаємо все бульйоном з желатином і відправляємо в холодильник до повного застигання у мене зайняло 2 години. Ну ось і готово !!! ВСІМ СМАЧНОГО
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )