Рецепт Різотто в помідорі
Содержание
Рецепт Різотто в помідорі
Інгредієнти для «Різотто в помідорі»:
Помідор (великі) — 8 шт
Рис (довгозерний) — 150 г
Печериці — 300 г
Перець болгарський — 1 шт
Баклажан — 1 шт
Морква — 1 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Петрушка — 0.5 Пуч.
Сіль — 1 ч. Л.
Спеції — 1 ч. Л.
Час приготування: 50 хвилин
Кількість порцій: 8
Рецепт «Різотто в помідорі»:
- Всі овочі я нарізала кубиком, і тільки моркву натерла на крупній тертці. Зелень крупно порубала. У сковороду налила рослинне масло і відправляю туди зубчик часнику. Щоб масло вийшло з ароматним часниковим запахом.
- Коли часник віддав весь аромат маслу, закидаємо гриби і баклажани. Обсмажуємо до тих пір поки не випарується зайва волога з них.
- Далі відправляємо, моркву, перець, цибулю, зелень. Обсмажуємо ще хвилин п’ять.
- Потім до овочів відправляємо варений рис. Далі сіль, сушені помідори. Перемішуємо. Аромат просто божевільний.
- Тепер вимикаємо плиту і все ретельно змішуємо. Наступний крок. Я попередньо помила великі, трохи нестиглі помідори, відрізала верхівку і ложкою витягла м’якоть. І заповнюю до країв ці помідори нашої начинкою.
- Далі відправляю в духовку на 20-25 хвилин, при температурі 190 градусів запікати. Смачного.
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )