Рецепт Різотто в помідорі
3195 Рецепт Різотто в помідорі

Рецепт Різотто в помідорі


Рецепт Різотто в помідорі

See also: Cheap Granite Countertops: Tile and Modular Stone

Інгредієнти для «Різотто в помідорі»:

Помідор (великі) – 8 шт
Рис (довгозерний) – 150 г
Печериці – 300 г
Перець болгарський – 1 шт
Баклажан – 1 шт
Морква – 1 шт
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Петрушка – 0.5 Пуч.
Сіль – 1 ч. Л.
Спеції – 1 ч. Л.

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 8

Рецепт «Різотто в помідорі»:

  1. Всі овочі я нарізала кубиком, і тільки моркву натерла на крупній тертці. Зелень крупно порубала. У сковороду налила рослинне масло і відправляю туди зубчик часнику. Щоб масло вийшло з ароматним часниковим запахом.
  2. Коли часник віддав весь аромат маслу, закидаємо гриби і баклажани. Обсмажуємо до тих пір поки не випарується зайва волога з них.
  3. Далі відправляємо, моркву, перець, цибулю, зелень. Обсмажуємо ще хвилин п’ять.
  4. Потім до овочів відправляємо варений рис. Далі сіль, сушені помідори. Перемішуємо. Аромат просто божевільний.
  5. Тепер вимикаємо плиту і все ретельно змішуємо. Наступний крок. Я попередньо помила великі, трохи нестиглі помідори, відрізала верхівку і ложкою витягла м’якоть. І заповнюю до країв ці помідори нашої начинкою.
  6. Далі відправляю в духовку на 20-25 хвилин, при температурі 190 градусів запікати. Смачного.

Читайте ще:  Запечений горщик з гарбуза
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Овочеві Закуски)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

3 × 4 =

Сейчас читают:
Top