Рецепт Яєчня в окропі “Яєчна революція”
3130 Рецепт Яєчня в окропі "Яєчна революція"

Рецепт Яєчня в окропі “Яєчна революція”


Рецепт Яєчня в окропі “Яєчна революція”

Інгредієнти для «Яєчня в окропі” Яєчна революція “»:

Яйце куряче – 4 шт
Спеції (сіль, перець) – за смаком
Масло вершкове (розтоплене, для подачі (можна замінити на рослинне)) – за смаком

Час приготування: 1 хвилин

Кількість порцій: 2

Рецепт «Яєчня в окропі” Яєчна революція “»:

  1. Беремо свіжі яйця. В мисці збиваємо 4 яйця (близько 30 секунд) для більш ніжної консистенції можна розбити кожне яйце над ситом, щоб стік зайвий білок. З рекомендацій повара- якщо посолити яйця при збовтуванні, консистенція яєчні вийде більш пухкої (так що рекомендовано не солити)
  2. Наливаємо в сотейник води, висота повинна бути 10-12см!
  3. Доводимо воду до кипіння на середньому вогні. Ложкою створюємо в центрі вир!
  4. Виливаємо яйця тільки в окріп, вода повинна пузиритися. Це дозволить “утримувати” яєчню в центрі каструльки, і вона вийде рівною і красивою. (Перевірте, щоб вони не прикріпилися до дна)
  5. Накриваємо каструлю кришкою і рахуємо до двадцяти! Знову ж з рекомендацій шеф-кухаря, якщо яйця будуть варитися у воді трохи довше, ніж передбачалося, нічого страшного не станеться, але тільки трохи) я до 30 рахую)))
  6. Відкриваємо каструлю, яєчня буде плавати на поверхні)
  7. Яєчню треба буде трохи осушити, для цього можна злити трохи воду
  8. За допомогою шумівки перекласти її в сито (щоб зайва рідина відійшла), або на тарілку і злегка обсушити паперовим рушником
  9. Поливаємо яєчню розтопленим вершковим маслом солимо, перчимо до смаку і подаємо. Блюдо готове
Читайте ще:  Яєчня-бутерброд "Хмарка"
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Яєчні)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

четыре × один =

Сейчас читают:
Top