3130 Рецепт Яєчня в окропі "Яєчна революція"

Рецепт Яєчня в окропі «Яєчна революція»


Рецепт Яєчня в окропі «Яєчна революція»

Інгредієнти для «Яєчня в окропі» Яєчна революція «»:

Яйце куряче — 4 шт
Спеції (сіль, перець) — за смаком
Масло вершкове (розтоплене, для подачі (можна замінити на рослинне)) — за смаком

Час приготування: 1 хвилин

Кількість порцій: 2

Рецепт «Яєчня в окропі» Яєчна революція «»:

  1. Беремо свіжі яйця. В мисці збиваємо 4 яйця (близько 30 секунд) для більш ніжної консистенції можна розбити кожне яйце над ситом, щоб стік зайвий білок. З рекомендацій повара- якщо посолити яйця при збовтуванні, консистенція яєчні вийде більш пухкої (так що рекомендовано не солити)
  2. Наливаємо в сотейник води, висота повинна бути 10-12см!
  3. Доводимо воду до кипіння на середньому вогні. Ложкою створюємо в центрі вир!
  4. Виливаємо яйця тільки в окріп, вода повинна пузиритися. Це дозволить «утримувати» яєчню в центрі каструльки, і вона вийде рівною і красивою. (Перевірте, щоб вони не прикріпилися до дна)
  5. Накриваємо каструлю кришкою і рахуємо до двадцяти! Знову ж з рекомендацій шеф-кухаря, якщо яйця будуть варитися у воді трохи довше, ніж передбачалося, нічого страшного не станеться, але тільки трохи) я до 30 рахую)))
  6. Відкриваємо каструлю, яєчня буде плавати на поверхні)
  7. Яєчню треба буде трохи осушити, для цього можна злити трохи воду
  8. За допомогою шумівки перекласти її в сито (щоб зайва рідина відійшла), або на тарілку і злегка обсушити паперовим рушником
  9. Поливаємо яєчню розтопленим вершковим маслом солимо, перчимо до смаку і подаємо. Блюдо готове
Читайте ще:  Яєчня з баклажанами
По теме: ( из рубрики Рецепти Яєчні )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top