7819 Рецепт Салат зі шпротами, рисом, маринованими огірками та зеленим горошком

Рецепт Салат зі шпротами, рисом, маринованими огірками та зеленим горошком


Рецепт Салат зі шпротами, рисом, маринованими огірками та зеленим горошком

4 порції
30 хв (ваші 15 хв )

Шпроти мають насичений копчений смак і аромат, вони відмінно доповнюються нейтральними на смак відвареним рисом і яйцями. Мариновані огірки додають кислинку, а консервований горошок надає нових відтінків смаку. Заправляється салат майонезом.

Шпроти – 240 г (1 банк)
Огірки мариновані – 200 г
Горошок зелений консервований – 120 г
Яйця – 4 шт.
Рис – 40 г у сухому вигляді
Майонез – 70 г
Сіль за смаком
Перець чорний мелений – за смаком
Цибуля зелена для прикраси – 10 г

Покроковий рецепт

  1. Готуємо усі необхідні продукти.
  2. Яйця відварюємо круто (8 хвилин), після чого залишаємо охолонути у холодній воді.
  3. Рис промиваємо, заливаємо великою кількістю води, підсолюємо.
  4. Відварюємо рис до готовності (близько 15 хвилин), потім відкидаємо на друшляк. Промиваємо рис під проточною водою.
  5. Яйця очищаємо та нарізаємо невеликими кубиками. Відправляємо яйця у глибоку миску.
  6. Мариновані огірки нарізаємо тонкими четвертинками кружечків і додаємо в миску з яйцями.
  7. Шпроти (якщо є хвостики, їх потрібно видалити) нарізаємо невеликими шматочками та відправляємо у миску.
  8. З консервованого горошку зливаємо рідину.
    Відварений рис і горошок також додаємо до інших компонентів салату.
  9. Додаємо майонез, сіль та перець.
  10. Перемішуємо салат.
  11. Салат зі шпротами, рисом, маринованими огірками та зеленим горошком готовий.
    При подачі посипаємо салат подрібненою зеленою цибулею.
Читайте ще:  Рецепт Ніжний картопляний гратен з яйцем та сиром
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top