Рецепт Запіканка з кус-кусом і курячою печінкою
Содержание
Рецепт Запіканка з кус-кусом і курячою печінкою
Інгредієнти для «Запіканка з кус-кусом і курячою печінкою»:
Кус-кус — 260 г
Вода (окріп) — 300 мл
Сіль за смаком
Перець червоний пекучий — за смаком
Петрушка — 6 гілочок.
Яйце куряче — 2 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Морква — 1 шт
Кабачок (400 гр.) — 2 шт
Печінка куряча — 600 г
Сир твердий — 200 г
Масло рослинне (для обсмажування і змащування форми)
Рецепт «Запіканка з кус-кусом і курячою печінкою»:
- Кус-кус висипати в миску, залити окропом, накрити кришкою і залишити на 5-7 хвилин.
- Потім посолити і приправити червоним пекучим перцем за смаком. Додати дрібно нарізану петрушку. Перемішати.
- Дрібно нарізати цибулю і моркву. На невеликій кількості рослинного масла обсмажити на середньому вогні.
- Додати нарізані кубиками кабачки. Обсмажити все разом.
- Потім додати до овочів нарізану невеликими шматочками курячу печінку і обсмажувати все разом до готовності печінки. Приправити сіллю і чорним перцем за смаком.
- Додати до кус-кусу яйця, перемішати ретельно.
- Форму для запікання змастити олією. Викласти половинку кус-куса. Присипати натертим сиром.
- Зверху викласти печінку з овочами. Знову присипати натертим сиром.
- Викласти зверху решту кус-кусу і знову присипати сиром. Надіслати запікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин до рум’яної скоринки.
По теме: ( из рубрики Рецепти Запіканка )