308 Рецепт Рулет зі свинячої рульки з овочами

Рецепт Рулет зі свинячої рульки з овочами


Рецепт Рулет зі свинячої рульки з овочами

Інгредієнти для рецепта Рулет зі свинячої рульки з овочами

Рулька (невеликі задні рульки приблизно кілограма на півтора) — 2 шт
Гірчиця (зернова) — 3 ч. Л.
Суміш перців — 1 ч. Л.
Часник — 6 зуб.
Розмарин — 1 пучку.
Перець червоний пекучий — 1 пучку.
сіль
Картопля (молода) — 600 г
Морква — 1 шт
Цибуля ріпчаста (середній) — 2 шт
Перець чорний — 1 пучку.
Лист лавровий — 2 шт

  1. Ретельно вишкребти і промити рульки. Розрізати вздовж і видалити кістки, надрізати м’язи вздовж і злегка відбити м’якоть.
  2. Натерти м’ясо сіллю і зерновий гірчицею, посипати прянощами і гострим перцем, прокласти пластинками часнику.
  3. Згорнути рулетами і зв’язати нитками на манер ковбаси. Прибрати в пакеті на холод на добу.
  4. Викласти рулети в форму, вільно поставити форму в пакет для запікання. Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці до легкого рум’янцю і напівготовності.
  5. Очистити моркву і цибулю, молоду картоплю ретельно вимити щіткою. Обсушити овочі і нарізати великими часточками. Посолити і перемішати. Обкласти овочами рульки, присипати перцем і додати лаврушку. Влити склянку окропу.
  6. Знизити температуру до 180 градусів і запікати до готовності м’яса і овочів.
  7. Готового блюда дати постояти на столі під пакетом хвилин 10 і відразу подавати, доповнивши свіжою зеленню.
Читайте ще:  Рулет з листкового тіста з шоколадом
По теме: ( из рубрики Рецепти Рулетів )

    Оставить отзыв

    Ваш адрес email не будет опубликован.

    *
    *

    Роздiли
    Top