Рецепт Персикові медальйони з ванільним кремом
Содержание
Рецепт Персикові медальйони з ванільним кремом
Читайте также: Безпомилкова теплоізоляція різних видів дверей своїми руками
Інгредієнти для «Персікоовие медальйони з ванільним кремом»:
тісто
Творог (м’який) — 150 г
Яйце куряче — 1 шт
Борошно пшеничне / Борошно — 300 г
Цукор — 75 г
Масло рослинне (майже 50 мл, без запаху) — 40 г
Сіль (щіпка)
Ванільний цукор (8г) — 1 пакет.
Розпушувач тесту (15г) — 1 пакет.
крем
Молоко — 250 мл
Цукор — 50 г
Творог (м’який) — 100 г
Пудинг ванільний (37 г порошок) — 1 пач.
начинка
Персик (консервований) — 1 бан.
Джем абрикосовий — 2 ч. Л.
додатково
Цукрова пудра — 1 ч. Л.
Кількість порцій: 12
Рецепт «Персікоовие медальйони з ванільним кремом»:
- Для приготування крему-пудингу в каструлю з товстим дном влити молоко, додати цукор, пудинг.
Якщо у вас немає пудингу, візьміть 30г курукузного крохмалю і 7 г ванільного цукру. Все добре перемішати віночком. - Поставити на середній вогонь і проварити до загустіння, постійно помішуючи, щоб маса не пригоріла. Додати творог. Добре перемішати.
- Закрити щільно харчовою плівкою і залишити охолоджуватися.
- Для приготування тіста, в чашу міксера викласти всі продукти. Збити міксером, насадка гак.
Утворену крихту, вимісити руками, скачати в кулю, залишити в спокої на 10-15 хв. - Тісто розділити на 12 частин (приблизно 52 г), скачати кульки.
- Кожну кульку розкачати в невеликий овал. Краї тісту можна підрівняти шпателем.
Робочу поверхню пріпилять борошном. - У верхній частині овалу за допомогою ложки для морозива придавити тісто, зробити невелике заглиблення. Можна це зробити і пальцями.
Заготовки викласти на деко застелений пекарськимї папером. - З персиків зцідити сироп.
У поглиблення тіста викласти остиглий крем-пудинг.
Зверху викласти половинки персиків (або абрикосів) і придавити. - У мене вийшло два дека по 6шт.
- Випікати в розігрітій духовки до 180 С 20-25 хв. (Слідкуйте за своєю духовкою).
- Готові медальйони остуджувати на решітці.
Медальйони присипати цукровою пудрою, щоб вона на потрапила на персики, прикрийте їх ємністю.
Абрикосовий джем зігріти і змастити ним половинки персиків (абрикосів), щоб вони стали блискучими.
По теме: ( из рубрики Рецепти Тістечка )