3142 Рецепт Персикові медальйони з ванільним кремом

Рецепт Персикові медальйони з ванільним кремом


Рецепт Персикові медальйони з ванільним кремом

Читайте также: Безпомилкова теплоізоляція різних видів дверей своїми руками

Інгредієнти для «Персікоовие медальйони з ванільним кремом»:

тісто

Творог (м’який) — 150 г
Яйце куряче — 1 шт
Борошно пшеничне / Борошно — 300 г
Цукор — 75 г
Масло рослинне (майже 50 мл, без запаху) — 40 г
Сіль (щіпка)
Ванільний цукор (8г) — 1 пакет.
Розпушувач тесту (15г) — 1 пакет.

крем

Молоко — 250 мл
Цукор — 50 г
Творог (м’який) — 100 г
Пудинг ванільний (37 г порошок) — 1 пач.

начинка

Персик (консервований) — 1 бан.
Джем абрикосовий — 2 ч. Л.

додатково

Цукрова пудра — 1 ч. Л.

Кількість порцій: 12

Рецепт «Персікоовие медальйони з ванільним кремом»:

  1. Для приготування крему-пудингу в каструлю з товстим дном влити молоко, додати цукор, пудинг.
    Якщо у вас немає пудингу, візьміть 30г курукузного крохмалю і 7 г ванільного цукру. Все добре перемішати віночком.
  2. Поставити на середній вогонь і проварити до загустіння, постійно помішуючи, щоб маса не пригоріла. Додати творог. Добре перемішати.
  3. Закрити щільно харчовою плівкою і залишити охолоджуватися.
  4. Для приготування тіста, в чашу міксера викласти всі продукти. Збити міксером, насадка гак.
    Утворену крихту, вимісити руками, скачати в кулю, залишити в спокої на 10-15 хв.
  5. Тісто розділити на 12 частин (приблизно 52 г), скачати кульки.
  6. Кожну кульку розкачати в невеликий овал. Краї тісту можна підрівняти шпателем.
    Робочу поверхню пріпилять борошном.
  7. У верхній частині овалу за допомогою ложки для морозива придавити тісто, зробити невелике заглиблення. Можна це зробити і пальцями.
    Заготовки викласти на деко застелений пекарськимї папером.
  8. З персиків зцідити сироп.
    У поглиблення тіста викласти остиглий крем-пудинг.
    Зверху викласти половинки персиків (або абрикосів) і придавити.
  9. У мене вийшло два дека по 6шт.
  10. Випікати в розігрітій духовки до 180 С 20-25 хв. (Слідкуйте за своєю духовкою).
  11. Готові медальйони остуджувати на решітці.
    Медальйони присипати цукровою пудрою, щоб вона на потрапила на персики, прикрийте їх ємністю.
    Абрикосовий джем зігріти і змастити ним половинки персиків (абрикосів), щоб вони стали блискучими.
Читайте ще:  Рецепт Кошики «Смак весни»
По теме: ( из рубрики Рецепти Тістечка )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top