Рецепт Желейне тістечко «Пані вишня»
Содержание
Рецепт Желейне тістечко «Пані вишня»
Інгредієнти для «Желейне тістечко» Пані вишня «»:
основа
Печиво (любе пісочне) — 200 г
Масло вершкове — 60 г
Читайте также: Благоприятные дни для свадьбы и венчания в 2018 году
сирне желе
творог (без крупинок, у мене знежирений) — 200 г
Цукор — 50 г
Ванілін (щіпка)
Желатин — 7 г
Сливки (10%) — 100 мл
Вишневе желе
Желе — 1 пач.
Вода — 150 мл
Вишня (Я використовувала заморожену) — 150 г
Рецепт «Желейне тістечко» Пані вишня «»:
- Подрібнюємо прісне печиво до дрібної крихти. Після змішуємо його з вершковим маслом.
- У теплі вершки додаємо цукор, ванілін, потім желатин, набряклий у воді. Греєм вершки до розчинення цукру і желатину, але до кипіння не доводити.
- У творог вливаємо теплі вершки і збиваємо все в блендері. Творожний шар готовий.
- Вишневий шар готувати просто задоволення! Весь процес займає від сили 1 хвилину 🙂 Суміш висипаємо в миску, заливаємо гарячою водою, розмішуємо і вуаля … желе готово!
- Ну а тепер залишилося тільки зібрати наше тістечко! Крихітку з печива укладаємо на дно кулінарного кільця, трамбуємо. Потім творожневе желе. У мене воно вийшло досить густим і тому чекати поки воно загусне мені не довелося. Ну а якщо творожневе желе у вас вийде рідкуватим, доведеться потримати його в холодильнику хвилин 30, поки воно трохи схопитися. На желе викладаємо трохи попередньо розмороженої вишні і заливаємо вишневим желе. Відправляємо наш шедевр в холодильник на 2 години.
- Желе застигло. Виймаємо тістечко з кілець і прикрашаємо. Хоча воно і без прикраси виглядає чудово!
По теме: ( из рубрики Рецепти Тістечка )