2859 Рецепт Желейне тістечко "Пані вишня"

Рецепт Желейне тістечко «Пані вишня»


Рецепт Желейне тістечко «Пані вишня»

Інгредієнти для «Желейне тістечко» Пані вишня «»:

основа

Печиво (любе пісочне) — 200 г
Масло вершкове — 60 г

Читайте также: Благоприятные дни для свадьбы и венчания в 2018 году

сирне желе

творог (без крупинок, у мене знежирений) — 200 г
Цукор — 50 г
Ванілін (щіпка)
Желатин  — 7 г
Сливки (10%) — 100 мл

Вишневе желе

Желе  — 1 пач.
Вода — 150 мл
Вишня (Я використовувала заморожену) — 150 г

Рецепт «Желейне тістечко» Пані вишня «»:

  1. Подрібнюємо прісне печиво до дрібної крихти. Після змішуємо його з вершковим маслом.
  2. У теплі вершки додаємо цукор, ванілін, потім желатин, набряклий у воді. Греєм вершки до розчинення цукру і желатину, але до кипіння не доводити.
  3. У творог вливаємо теплі вершки і збиваємо все в блендері. Творожний шар готовий.
  4. Вишневий шар готувати просто задоволення! Весь процес займає від сили 1 хвилину 🙂 Суміш висипаємо в миску, заливаємо гарячою водою, розмішуємо і вуаля … желе готово!
  5. Ну а тепер залишилося тільки зібрати наше тістечко! Крихітку з печива укладаємо на дно кулінарного кільця, трамбуємо. Потім творожневе желе. У мене воно вийшло досить густим і тому чекати поки воно загусне мені не довелося. Ну а якщо творожневе желе у вас вийде рідкуватим, доведеться потримати його в холодильнику хвилин 30, поки воно трохи схопитися. На желе викладаємо трохи попередньо розмороженої вишні і заливаємо вишневим желе. Відправляємо наш шедевр в холодильник на 2 години.
  6. Желе застигло. Виймаємо тістечко з кілець і прикрашаємо. Хоча воно і без прикраси виглядає чудово!
Читайте ще:  Рецепт Персикові медальйони з ванільним кремом
По теме: ( из рубрики Рецепти Тістечка )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top