Рецепт Аджика “Нічого зайвого”
3140 Рецепт Аджика "Нічого зайвого"

Рецепт Аджика “Нічого зайвого”


Рецепт Аджика “Нічого зайвого”

Читайте также: Як і чим можна ізолювати підлогу своїми силами

Інгредієнти для «Аджика” Нічого зайвого “»:

Помідор (ідеально-сливки (овочі).) – 3 кг
Перець болгарський – 1.5 кг
Перець червоний пекучий (Оріетіруйтесь на гостроту самого перцю і на свій смак ) – 3-7 шт
Часник – 300 г
Зелень ((будь-яку, я брала петрушку)) – 1 Пуч.
Сіль – 2 ст. л.

Час приготування: 80 хвилин

Рецепт «Аджика” Нічого зайвого “»:

  1. Чистимо, миємо, готуємо овочі. У гострого перцю прибираємо тільки плодоніжки (насіннєву коробку не чіпаємо!). Зважуємо.
  2. Перекручуємо томати на м’ясорубці і ставимо варити. Як закипіли-зменшуємо вогонь і варимо 40 хвилин (має загуснути) не забуваючи періодично помішувати.
  3. Поки вариться томат перекручуємо: перець гострий, перець болгарський, часник. По закінченню часу з’єднуємо з томатом, Солимо! Варимо ще 20-30хв помішуючи.
  4. Додаємо петрушку, добре перемішуємо, і варимо ще 5-10хв.
  5. Зменшуємо газ на дуже повільний (щоб не остигав) і розливаємо в стерильні банки. Закочує, перевертаємо кришкою вниз і вкутуємо до повного охолодження. Зберігати при кімнатній температурі.
  6. Смачного!
Читайте ще:  Рецепт Помідори з червоною горобиною
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Консервація Помідорів)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

15 + 3 =

Сейчас читают:
Top