Рецепт Шашлик з печінки


Рецепт Шашлик з печінки

Інгредієнти для рецепта Шашлик з печінки

Печінка яловича — 600 г
Бекон (сало) — 200 г
Сіль (базилікового або інша ароматна) — 1/2 ч. Л.
Коньяк (ром, джин, горілка) — 1 ст. л.
Оцет (9% столовий) — 1/2 ст. л.

  1. Печінка звільнити від плівки, проток, нарізати на шматочки 3 — 4 см .. Промити і обсушити. Якщо Ви не впевнені в якості печінки, замочіть її в молоці, на 1 — 2 години перед приготуванням.
  2. Викласти в миску, посолити.
  3. Влити коньяк (або інший міцний алкоголь), перемішати. Залишити на 15 — 20 хвилин. У цей час можна вже розпалювати мангал.
  4. Вугілля на мангалі майже готові. Скропити печінку оцтом, перемішати. Обернути кожен шматочок печінки в бекон і нанизати на шампури. Зручніше такі шашлики смажити на подвійних шампурах.
  5. У мене стався форс-мажор — куплений бекон виявився … м’яко сказати, короткі і товсті шматочки. Його я нанизала просто чергуючи з печінкою. Нарізати солоне сало так тонко, як тільки вийде, обернути печінку. Нанизати на шампури.
  6. Смажити на сивого вугіллі по 5 — 7 хвилин з кожного боку. Чи не пересушити!
  7. Подати зі смаженою картоплею і свіжими овочами.
Читайте ще:  Шашлик в гірчично-пивному маринаді
По теме: ( из рубрики Рецепти Шашлика )

    Оставить отзыв

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

    *
    *

    Роздiли
    Top