Рецепт Безглютенові імбирні пряники
Содержание
Рецепт Безглютенові імбирні пряники
Інгредієнти для «Безглютенові імбирні пряники»:
Борошно рисове (Безглютеновая суміш для випічки) — 300 г
Цукор — 20 г
Мед — 125 ст. л.
Яйце куряче — 1 шт
Масло вершкове — 50 г
Розпушувач тіста — 1 ч. Л.
Кориця — 1 ч. Л.
Імбир — 1 ч. Л.
Горіх мускатний — 1 ч. Л.
Перець чорний — 1 ч. Л.
Час приготування: 90 хвилин
Кількість порцій: 4
Рецепт «Безглютенові імбирні пряники»:
- Змішайте в чаші вершкове масло кімнатної температури з цукром до отримання однорідної маси. Розбийте туди яйце і влийте мед або цукровий сироп. Додайте прянощі (за смаком ви можете змінити їх кількість). Перемішайте.
- Борошно всипати в масу невеликими партіями, кожен раз перемішуючи за допомогою лопатки або руками. Додавайте борошно до тих пір, поки тісто не стане слухняним, тобто буде скочуватися в хорошу кулю, що не прилипаючи до рук.
- Готове тісто оберніть плівкою і приберіть в холодильник на годину (або на ніч).
- Викладіть частину тіста на пергамент, накрийте другою частиною пергаменту зверху і розгортайте в пласт товщиною близько 5 мм. Можна вирізати фігурки!
- Залишки тісту знову збирайте в кулю і розгортайте. Але не давайте тісту сильно нагріватися.
- Вирізані фігурки викладіть на деко і поставте на 180 С в духовку. Випікайте від 7 до 15 хвилин. Коли боки і низ почали рум’янитися — пряники готові, можна приступати до розпису!
Смачного!
По теме: ( из рубрики Рецепти Печива )