Рецепт Паска на батьківський день
Содержание
Рецепт Паска на батьківський день
Інгредієнти для «Паска на батьківський день»:
тісто
Дріжджі (сухі) — 2.5 ч. Л.
Борошно пшеничне / Борошно — 450 г
Сіль — 0.5 ч. Л.
Яйце куряче — 4 шт
Жовток яєчний — 1 шт
Цукор — 4 ст. л.
Ваніль — 1 ч. Л.
Цедра апельсина — 1 ч. Л.
Масло вершкове — 100 г
Сік — 50 мл
Сухофрукти — 3 горст.
Горіхи — 1 ст. л.
Читайте также: Армопояс под мауэрлат своими руками
мастило
Білок яєчний — 1 шт
Цукор — 1 ст. л.
Рецепт «Паска на батьківський день»:
- В чашу хлібопічки кладемо дріжджі, просіяне борошно, сіль, цукор, ванілін, цедру апельсина.
- Збиваємо 7 хвилин яйця.
- Вичавити сік з апельсина.
- Вершкове масло розтопити. У відро хлібопічки додати збиті яйця, сік апельсина, вершкове масло.
- Відерце встановити в хлібопічку.
- У диспенсер викласти сухофрукти і горіхи.
- Запустити програму для випічки паски (у мене 8 «Дієтичний з родзинками», розрахована на 5 годин).
- Готуємо мастило для паски: в білок додаємо цукор.
- Збиваємо до стійких піків.
- Перемащуємо остиглий паску.
По теме: ( из рубрики Рецепти Пасхи )