2853 Рецепт Паска на батьківський день

Рецепт Паска на батьківський день


Рецепт Паска на батьківський день

Інгредієнти для «Паска на батьківський день»:

тісто

Дріжджі (сухі) — 2.5 ч. Л.
Борошно пшеничне / Борошно — 450 г
Сіль — 0.5 ч. Л.
Яйце куряче — 4 шт
Жовток яєчний — 1 шт
Цукор — 4 ст. л.
Ваніль — 1 ч. Л.
Цедра апельсина — 1 ч. Л.
Масло вершкове — 100 г
Сік — 50 мл
Сухофрукти — 3 горст.
Горіхи — 1 ст. л.

Читайте также: Армопояс под мауэрлат своими руками

мастило

Білок яєчний — 1 шт
Цукор — 1 ст. л.

Рецепт «Паска на батьківський день»:

  1. В чашу хлібопічки кладемо дріжджі, просіяне борошно, сіль, цукор, ванілін, цедру апельсина.
  2. Збиваємо 7 хвилин яйця.
  3. Вичавити сік з апельсина.
  4. Вершкове масло розтопити. У відро хлібопічки додати збиті яйця, сік апельсина, вершкове масло.
  5. Відерце встановити в хлібопічку.
  6. У диспенсер викласти сухофрукти і горіхи.
  7. Запустити програму для випічки паски (у мене 8 «Дієтичний з родзинками», розрахована на 5 годин).
  8. Готуємо мастило для паски: в білок додаємо цукор.
  9. Збиваємо до стійких піків.
  10. Перемащуємо остиглий паску.
Читайте ще:  Рецепт Пасха з цукерками "Корівка"
По теме: ( из рубрики Рецепти Пасхи )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top