Рецепт Паска на батьківський день
2853 Рецепт Паска на батьківський день

Рецепт Паска на батьківський день


Рецепт Паска на батьківський день

Інгредієнти для “Паска на батьківський день”:

тісто

Дріжджі (сухі) – 2.5 ч. Л.
Борошно пшеничне / Борошно – 450 г
Сіль – 0.5 ч. Л.
Яйце куряче – 4 шт
Жовток яєчний – 1 шт
Цукор – 4 ст. л.
Ваніль – 1 ч. Л.
Цедра апельсина – 1 ч. Л.
Масло вершкове – 100 г
Сік – 50 мл
Сухофрукти – 3 горст.
Горіхи – 1 ст. л.

Читайте также: Армопояс под мауэрлат своими руками

мастило

Білок яєчний – 1 шт
Цукор – 1 ст. л.

Рецепт “Паска на батьківський день”:

  1. В чашу хлібопічки кладемо дріжджі, просіяне борошно, сіль, цукор, ванілін, цедру апельсина.
  2. Збиваємо 7 хвилин яйця.
  3. Вичавити сік з апельсина.
  4. Вершкове масло розтопити. У відро хлібопічки додати збиті яйця, сік апельсина, вершкове масло.
  5. Відерце встановити в хлібопічку.
  6. У диспенсер викласти сухофрукти і горіхи.
  7. Запустити програму для випічки паски (у мене 8 “Дієтичний з родзинками”, розрахована на 5 годин).
  8. Готуємо мастило для паски: в білок додаємо цукор.
  9. Збиваємо до стійких піків.
  10. Перемащуємо остиглий паску.
Читайте ще:  Рецепт Куліч апельсиновий з шоколадом
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Пасхи)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

два × четыре =

Сейчас читают:
Top