Рецепт Пасха творожна на желатині
2841 Рецепт Пасха творожна на желатині

Рецепт Пасха творожна на желатині


Рецепт Пасха творожна на желатині

Інгредієнти для “Пасха творожна на желатині”:

Творог – 500 г
Цукор – 65 г
Сметана – 50 г
Сіль (на кінчику ножа) – 1 г
Масло вершкове – 50 г
Ізюм – 50 г
Цукати – 50 г
Желатин – 10 г
Вода (для замочування желатину) – 30 мл
Ванілін (на кінчику ножа) – 1 г

Рецепт “Пасха творожна на желатині”:

  1. Желатин залити водою, родзинки промити і замочити.
  2. Я взяла творог 9%.
  3. Творог протерти через сито, додати цукор, сіль, сметану, вершкове масло (кімнатної температури), все добре збити міксером.
  4. Замочений желатин нагріти до розчинення, процідити і додати до творогу. Також додати цукати і родзинки, перемішати.
  5. У форму для паски покласти мокру марлю.
  6. Викласти в форму творожну масу. Зверху покласти дощечку і вантаж, поставити в холодильник для застигання.
  7. Застиглу паску звільняємо від форми і марлі, викладаємо на тарілку і подаємо.
Читайте ще:  Рецепт Традиційна паска з творожним сиром
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Пасхи)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

14 + тринадцать =

Сейчас читают:
Top