Рецепт Пасха творожна на желатині
Содержание
Рецепт Пасха творожна на желатині
Інгредієнти для «Пасха творожна на желатині»:
Творог — 500 г
Цукор — 65 г
Сметана — 50 г
Сіль (на кінчику ножа) — 1 г
Масло вершкове — 50 г
Ізюм — 50 г
Цукати — 50 г
Желатин — 10 г
Вода (для замочування желатину) — 30 мл
Ванілін (на кінчику ножа) — 1 г
Рецепт «Пасха творожна на желатині»:
- Желатин залити водою, родзинки промити і замочити.
- Я взяла творог 9%.
- Творог протерти через сито, додати цукор, сіль, сметану, вершкове масло (кімнатної температури), все добре збити міксером.
- Замочений желатин нагріти до розчинення, процідити і додати до творогу. Також додати цукати і родзинки, перемішати.
- У форму для паски покласти мокру марлю.
- Викласти в форму творожну масу. Зверху покласти дощечку і вантаж, поставити в холодильник для застигання.
- Застиглу паску звільняємо від форми і марлі, викладаємо на тарілку і подаємо.
По теме: ( из рубрики Рецепти Пасхи )