2841 Рецепт Пасха творожна на желатині

Рецепт Пасха творожна на желатині


Рецепт Пасха творожна на желатині

Інгредієнти для «Пасха творожна на желатині»:

Творог — 500 г
Цукор — 65 г
Сметана — 50 г
Сіль (на кінчику ножа) — 1 г
Масло вершкове — 50 г
Ізюм — 50 г
Цукати — 50 г
Желатин — 10 г
Вода (для замочування желатину) — 30 мл
Ванілін (на кінчику ножа) — 1 г

Рецепт «Пасха творожна на желатині»:

  1. Желатин залити водою, родзинки промити і замочити.
  2. Я взяла творог 9%.
  3. Творог протерти через сито, додати цукор, сіль, сметану, вершкове масло (кімнатної температури), все добре збити міксером.
  4. Замочений желатин нагріти до розчинення, процідити і додати до творогу. Також додати цукати і родзинки, перемішати.
  5. У форму для паски покласти мокру марлю.
  6. Викласти в форму творожну масу. Зверху покласти дощечку і вантаж, поставити в холодильник для застигання.
  7. Застиглу паску звільняємо від форми і марлі, викладаємо на тарілку і подаємо.
Читайте ще:  Рецепт Пасха "Творожна"
По теме: ( из рубрики Рецепти Пасхи )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top