Рецепт Паска з лимонною глазур’ю
Содержание
Рецепт Паска з лимонною глазур’ю
Інгредієнти для «Паска з лимонною глазур’ю»:
Сир творожний — 400 г
Сливки (35%) — 150 мл
Шоколад білий — 75 г
Цедра лимона — 1 ч. Л.
ваніль
Борошно пшеничне / Борошно — 300 г
Розпушувач тесту — 1 ст. л.
Яйце куряче — 4 шт
Цукрова пудра — 450 г
Ізюм — 100 г
Сік лимонний — 3 ст. л.
Мигдаль — 40 г
Рецепт «Паска з лимонною глазур’ю»:
- Творожний сир збийте з 100 мл вершків.
- Решта 50 мл вершків нагрійте в сотейнику і розтопіть в них білий шоколад.
- З’єднайте творожну масу, вершки з шоколадом, ваніль за смаком. Все добре збийте. У великій ємності збийте яйця до збільшення обсягу в 2 рази. Поступово додайте 250 г цукрової пудри. Збивайте ще 10 хвилин.
- З’єднайте творожну і яєчну маси, змішайте з допомогою міксера. Додайте лимонну цедру і знову все перемішайте.
Борошно окремо просійте з розпушувачем. В 3 прийоми введіть борошно в основну масу і злегка збийте міксером. - Ізюм промити, обсушити і обваляйте в 1 ст. л. муки. З’єднайте родзинки з тістом.
Для випічки використовуйте форму діаметром 24 см. Змастіть її вершковим маслом, посипте борошном і заповніть тестом на 2/3. Випікайте паску при 180 ° С 40 хвилин. - Поки випікається паска, приготуйте лимонну глазур. Для цього з’єднаєте поступово 200 г цукрової пудри з лимонним соком, перетираючи суміш ложкою.
- Готову паску трохи остудіть і полийте глазур’ю.
Мигдаль підсмажте на сковороді, подрібніть і посипте паска зверху. Приємного чаювання!
По теме: ( из рубрики Рецепти Пасхи )