2837 Рецепт Традиційна паска з творожним сиром

Рецепт Традиційна паска з творожним сиром


Рецепт Традиційна паска з творожним сиром

Інгредієнти для «Традиційна паска з творожним сиром»:

Творог (9%) — 450 г
Сир творожний- 250 г
Сливки (35%) — 100 мл
Цукрова пудра — 75 г
Ванільний цукор — 1 ч. Л.
Цукор — 2 ч. Л.
Ізюм — 1 горст.

Рецепт «Традиційна паска з творожним сиром»:

  1. Сир протріть через сито.
  2. Змішайте творог і творожний сир, все ретельно вимішайте.
  3. Ізюм промийте та висушіть. Додайте в творожну масу, цукор, цукрову пудру, ванільний цукор, родзинки. Все перемішайте.
  4. Охолоджені вершки збийте до піків. Акуратно вмішати вершки в сирну масу.
  5. Пасочніцу поставте в миску, переверніть верхівкою вниз і вистелити подвійний марлею. Щільно укладіть в неї сирну масу. Зверху накрийте плоскою тарілкою, на яку поставте вантаж. Поставте паску в холодне місце на ніч.
  6. Вранці вантаж зніміть, акуратно переверніть паску на блюдо для подачі, акуратно зніміть спочатку бортики пасочніци, потім марлю. Прикрасьте за бажанням.
Читайте ще:  Рецепт Паска з лимонною глазур'ю
По теме: ( из рубрики Рецепти Пасхи )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top