Рецепт Паска без дріжджів
Содержание
Рецепт Паска без дріжджів
Інгредієнти для «Паска без дріжджів»:
Творог — 450 г
Яйце куряче — 5 шт
Борошно пшеничне / Борошно — 450 г
Масло вершкове — 150 г
Розпушувач тесту — 12 г
Ізюм — 100 г
Ванілін — 1,5 г
Цукор — 400 г
Цукрова пудра — 100 г
Кислота лимонна — 1/4 ч. Л.
Сіль — 1 пучку.
Рецепт «Паска без дріжджів»:
- У блендер викласти творог. Добре перемішати.
- У блюдо викладаємо творог, цукор, ванілін і сіль.
- В іншу миску розбиваємо 4 яйця, від п’ятого тільки жовток. Білок відкладаємо окремо. Він нам потрібен буде для глазурі. Яйця добре розмішати вінчиком. Вилити в творог, додати розтоплене вершкове масло. Добре перемішати віночком.
- У борошно висипати розпушувач. Просіяти через сито і висипати в сирну масу, додати родзинки. Добре перемішати.
- Форми змастити олією, викласти тісто, розрівняти. Ставимо випікати при температурі 180 градусів на 1 годину.
- Глазур.Білок одного яйця збити. Додати 1 ложку цукрової пудри, збити. Додаємо всю цукрову пудру і лимонну кислоту, збиваємо до густої піни. Змащуємо теплі паски глазур’ю.
По теме: ( из рубрики Рецепти Пасхи )