2843 Рецепт Паска без дріжджів

Рецепт Паска без дріжджів


Рецепт Паска без дріжджів

Інгредієнти для «Паска без дріжджів»:

Творог — 450 г
Яйце куряче — 5 шт
Борошно пшеничне / Борошно — 450 г
Масло вершкове — 150 г
Розпушувач тесту — 12 г
Ізюм — 100 г
Ванілін — 1,5 г
Цукор — 400 г
Цукрова пудра — 100 г
Кислота лимонна — 1/4 ч. Л.
Сіль — 1 пучку.

Рецепт «Паска без дріжджів»:

  1. У блендер викласти творог. Добре перемішати.
  2. У блюдо викладаємо творог, цукор, ванілін і сіль.
  3. В іншу миску розбиваємо 4 яйця, від п’ятого тільки жовток. Білок відкладаємо окремо. Він нам потрібен буде для глазурі. Яйця добре розмішати вінчиком. Вилити в творог, додати розтоплене вершкове масло. Добре перемішати віночком.
  4. У борошно висипати розпушувач. Просіяти через сито і висипати в сирну масу, додати родзинки. Добре перемішати.
  5. Форми змастити олією, викласти тісто, розрівняти. Ставимо випікати при температурі 180 градусів на 1 годину.
  6. Глазур.Білок одного яйця збити. Додати 1 ложку цукрової пудри, збити. Додаємо всю цукрову пудру і лимонну кислоту, збиваємо до густої піни. Змащуємо теплі паски глазур’ю.
Читайте ще:  Рецепт Пасха "Творожна"
По теме: ( из рубрики Рецепти Пасхи )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top