910 Рулетики з баклажанною начинкою

Рулетики з баклажанною начинкою


Рулетики з баклажанною начинкою

Інгредієнти для «Рулетики з баклажанною начинкою»:

Тісто листкове бездріжджове (450-500 г) — 1 упак.
Баклажан (2-3)
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Часник — 1 зуб.
Сир твердий — 50 г
Сметана — 1 ст. л.
Олія — ​​2 ст. л.
зелень
сіль
спеції
Горіхи волоські (при бажанні)

Рецепт «Рулетики з баклажанною начинкою»:

  1. Баклажани очистити від шкірки і порізати дрібними кубиками. Так само порізати цибулю, часник пропустити через прес.
  2. Обсмажити овочі на рослинному маслі, в кінці посолити і додати сметану. Покласти тертий сир і нарізану зелень. Остудити. Начинка готова.
  3. Тісто підготувати до роботи за інструкцією на упаковці. Розрізати на трикутники. Покласти начинку і сформувати рогалики.
  4. Деко викласти пергаментом, який змастити маслом. Покласти рогалики, змастити їх молоком або жовтком і посипати подрібненими горіхами.
  5. Випікати при 180-190 градусах — 15-20 хвилин.
Читайте ще:  Рецепт Булочки «Кульок із цукром»
По теме: ( из рубрики Рецепти Булочки )
Роздiли
Top