Булочки “Красуні”
2724 Булочки "Красуні"

Булочки “Красуні”


Булочки “Красуні”

Інгредієнти для “Булочки “Красуні”:

тісто

Борошно пшеничне / Борошно – 500 … 550 г
Дріжджі (сухі) – 11 г
Цукор – 80 г
Сіль – 10 г
Ванільний цукор (10 г) – 1/2 пакет.
Молоко (можна взяти сироватку, кефір або кисле молоко) – 250 мл
Яйце куряче – 2 шт
Масло вершкове (або маргарин кімнатної температури) – 60 г

додатково

Яйце куряче – 1 шт
Повидло (у мене яблучне, домашнє) – 100 г
Цукрова пудра

Рецепт “Булочки “Красуні”:

  1. Закладаємо в відерце ХП продукти для тіста, згідно з інструкцією.
  2. Вибираємо режим “Основне тісто” (у мене це 2 ч. 20 хв).
  3. Перебиваємо тісто і викладаємо його в змащену маслом чашку, накриваємо плівкою і прибираємо в тепле місце для підйому на 40 хвилин.
  4. Викладаємо тісто на стіл, перебиваємо його і ділимо на 20 шматочків. Розкачуємо кожен шматочок в коржики Ø 11-13 мм, робимо по 6 надрізів з кожного боку (як на фото).
  5. На одну сторону кладемо 1 ч. Л. повидла, закриваємо другою стороною (з протилежного боку від начинки) тесту. Добре пальцем “скріплюємо” булочку.
  6. Тепер беремо далекі стрічки і, хрест на хрест викладаємо на тісто (як на фото), аналогічно чинимо з іншими стрічками (плетемо, таким чином, косичку).
  7. Викладаємо булочки на застелений пергаментом (або змащений олією) деко. Накриваємо плівкою і прибираємо в тепле місце на 30 хвилин. Потім змащуємо підійшли булочки збитим яйцем.
  8. Випікаємо в попередньо розігрітій до 180 ° С духовці (у мене електродуховка, режим “Верхній і нижній тен з вентилятором”) 10-15 хвилин. Орієнтуйтеся по своїй духовці! Остигнули булочки, за бажанням посипаємо цукровою пудрою.
Читайте ще:  Рецепт Плетінка зі згущеним молоком
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Булочки)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

16 − 13 =

Сейчас читают:
Top