865 Запечені рулетики з лаваша з баклажаном

Запечені рулетики з лаваша з баклажаном


Запечені рулетики з лаваша з баклажаном

Інгредієнти для «Запечені рулетики з лаваша з баклажаном»:

Соєвий соус  — 2 ст. л.
Баклажан — 650 г
Цибуля ріпчаста (чищений) — 200 г
Помідор — 180 г
Олія — ​​3 ст. л.
Сир твердий — 150 г
Часник (великі) — 3 зуб.
Лаваш — 2 шт

Рецепт «Запечені рулетики з лаваша з баклажаном»:

  1. Баклажани помити, скласти на деко, зробити голкою проколи. Поставити запікатися в розігріту до 230-250 градусів духовку хвилин на 20-30. Як тільки баклажани стануть м’якими вийняти їх з духовки, скласти в каструлю, накрити кришкою і залишити пропаритися хвилин на 10-15.
  2. Лук порубати, у помідорів видалити шкірку потримавши для цього в окропі 30-60 секунд, прибрати насіння і порізати кубиком. У баклажан зняти шкірку і порубати довільно.
  3. Обсмажити цибулю на рослинній олії до м’якості, додати помідори, тушкувати хвилин 5. Потім додати баклажани, соєвий соус і ще згасити овочі під кришкою хвилин 5-7. Остудити. можна все овочі пробити блендером, я цього не робила.
  4. Сир натерти на середній тертці, часник дрібно порубати або натерти. Змішати баклажани з сиром і часником. Поділити на дві частини.
  5. Намазати один лист лаваша однією частиною сирно-баклажанної маси, згорнути в рулет з вузького боку лаваша. Так само вчинити і з другим листом.
  6. Порізати за допомогою ножа для хліба рулети на маленькі рулетики приблизно 3 см. Укласти їх в форму або просто на деко застелений пекарської папером.
  7. Запекти рулетики в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 20-30. Подавати гарячими з будь-яким соусом або холодними як закуску.
Читайте ще:  Рецепт Тонкий бісквіт для рулетів
По теме: ( из рубрики Рецепти Рулетів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top