«Пухове» дріжджове тісто
Содержание
«Пухове» дріжджове тісто
Інгредієнти для «» Пухова «дріжджове тісто»:
Борошно пшеничне (Приблизно) — 800 г
Кефір — 500 мл
Олія — 2 ст. л.
Дріжджі — 11 г
Сіль — 0.5 ч. Л.
Яйце куряче — 2 шт
Паприка солодка (Копчена) — 1 ст. л.
Рецепт «» Пухове «дріжджове тісто»:
- Дріжджі з сіллю всипаємо в теплий кефір. Ми залишаємо до аетіваціі дріжджів.
- В дріжджі вводимо яйця, копчену паприку, яйця і масло, перемішуємо.
- Поступово вводимо борошно, замішуємо м’яке, (як мочка вуха) НЕ липнуче до рук тісто. Закриваємо посуд з тістом харчовою плівкою і ставимо в холодильник хвилин на 40.
- Формуючи вироби. Обсмажуємо в маслі або запікаємо в духовці.
По теме: ( из рубрики Рецепти Тіста )