Салат “Калейдоскоп”
1651 Салат "Калейдоскоп"

Салат “Калейдоскоп”


Салат “Калейдоскоп”

Інгредієнти для “Салат” Калейдоскоп “”:

Приправа (MAGGI на друге для ніжного філе курячої грудки з часником і травами)
Грудка куряча (Вага готового продукту 150 гр) – 1 шт
Перець болгарський – 1 шт
Огірок маринований (Маленькі, корнішони) – 4 шт
Кукурудза (Консервована) – 100 г
Лук червоний (Не великий) – 0,5 шт
Майонез (За смаком)

Рецепт “Салат” Калейдоскоп “”:

  1. На лист з приправи Маггі викласти на одну сторону злегка відбиту грудку. Накрити другою стороною паперу, притиснути долонею і обсмажити грудку з двох сторін на сухій сковороді по 7 хвилин з кожного боку.
  2.  З кукурудзи злити рідину і викласти в салатник. Додати нарізаний дрібними кубиками огірок і перець.
  3.  Червону цибулю нашаткувати як можна дрібніше, додати майонез. Готову курячу грудку нарізати маленьким кубиком. Салат перемішати.
Читайте ще:  Рецепт Олів'є зі смаженою морквою
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Салатів)
Сейчас читают:
Top