1651 Салат "Калейдоскоп"

Салат «Калейдоскоп»


Салат «Калейдоскоп»

Інгредієнти для «Салат» Калейдоскоп «»:

Приправа (MAGGI на друге для ніжного філе курячої грудки з часником і травами)
Грудка куряча (Вага готового продукту 150 гр) — 1 шт
Перець болгарський — 1 шт
Огірок маринований (Маленькі, корнішони) — 4 шт
Кукурудза (Консервована) — 100 г
Лук червоний (Не великий) — 0,5 шт
Майонез (За смаком)

Рецепт «Салат» Калейдоскоп «»:

  1. На лист з приправи Маггі викласти на одну сторону злегка відбиту грудку. Накрити другою стороною паперу, притиснути долонею і обсмажити грудку з двох сторін на сухій сковороді по 7 хвилин з кожного боку.
  2.  З кукурудзи злити рідину і викласти в салатник. Додати нарізаний дрібними кубиками огірок і перець.
  3.  Червону цибулю нашаткувати як можна дрібніше, додати майонез. Готову курячу грудку нарізати маленьким кубиком. Салат перемішати.
Читайте ще:  Рецепт Салат "Фіо"
По теме: ( из рубрики Рецепти Салатів )
Роздiли
Top