Рецепт Рулет з запеченого баклажана з рікоттою
Рецепт Рулет з запеченого баклажана з рікоттою
Інгредієнти для рецепта Рулет з запеченого баклажана з рікоттою
Рікотта — 200 г
Перець болгарський — 1 шт
Мигдаль — 1 горст.
Кінза — 1/2 Пуч.
Майонез — 1 ч. Л.
Часник — 1 зуб.
Баклажан — 2 шт
- Це основний набір продуктів.
- Баклажан нарізати тонкими скибочками, змастити соєвим соусом і запекти в духовці до готовності.
- Готові баклажани викласти на харчову плівку трохи внахлест.
- Солодкий перець запекти в духовці і очистити.
- Мигдальні горіхи злегка обсмажити і подрібнити. Змішати з рікоттою, рубаною зеленню, часником і майонезом.
- На баклажани викласти шар перцю. Зверху рівномірно розподілити начинку.
- Згорнути рулет за допомогою плівки і охолодити.
- Якщо Ви любите баклажани, цей рецепт обов’язково Вам сподобається! Рікотту можна замінити будь-яким м’яким сиром типу «Філадельфії».
- Соковитий і ніжний рулет чудесним чином поєднує в собі яскравість овочів, ніжність рікотти і пікантну гостроту часнику.
У цієї страви на мій погляд є два недоліки: рулет можна дуже тонко порізати і він занадто швидко закінчується!
По теме: ( из рубрики Рецепти Рулетів )