342 Рецепт Рулет з запеченого баклажана з рікоттою

Рецепт Рулет з запеченого баклажана з рікоттою


Рецепт Рулет з запеченого баклажана з рікоттою

Інгредієнти для рецепта Рулет з запеченого баклажана з рікоттою

Рікотта — 200 г
Перець болгарський — 1 шт
Мигдаль — 1 горст.
Кінза — 1/2 Пуч.
Майонез — 1 ч. Л.
Часник — 1 зуб.
Баклажан — 2 шт

  1. Це основний набір продуктів.
  2. Баклажан нарізати тонкими скибочками, змастити соєвим соусом і запекти в духовці до готовності.
  3. Готові баклажани викласти на харчову плівку трохи внахлест.
  4. Солодкий перець запекти в духовці і очистити.
  5. Мигдальні горіхи злегка обсмажити і подрібнити. Змішати з рікоттою, рубаною зеленню, часником і майонезом.
  6. На баклажани викласти шар перцю. Зверху рівномірно розподілити начинку.
  7. Згорнути рулет за допомогою плівки і охолодити.
  8. Якщо Ви любите баклажани, цей рецепт обов’язково Вам сподобається! Рікотту можна замінити будь-яким м’яким сиром типу «Філадельфії».
  9. Соковитий і ніжний рулет чудесним чином поєднує в собі яскравість овочів, ніжність рікотти і пікантну гостроту часнику.
    У цієї страви на мій погляд є два недоліки: рулет можна дуже тонко порізати і він занадто швидко закінчується!
Читайте ще:  Рецепт Бісквітний заварний рулет
По теме: ( из рубрики Рецепти Рулетів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top