2932 Рецепт Бісквітний заварний рулет

Рецепт Бісквітний заварний рулет


Рецепт Бісквітний заварний рулет

Інгредієнти для «Бісквітний заварний рулет»:

бісквіт

Молоко — 50 мл
Масло вершкове — 50 г
Сіль — 2 г
Борошно пшеничне / Борошно (3 ст.л. та + ще 2 ст.л.) — 125 г
Жовток яєчний — 4 шт
Білок яєчний — 4 шт
Яйце куряче — 1 шт
Какао-порошок — 2 ст. л.
Цукор (3 ст.л.) — 90 г

крем

Вершки — 500 мл
Ванільний цукор — 1 пакет.
Цукрова пудра — 100 г

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Рецепт «Бісквітний заварний рулет»:

  1. Молоко з маслом і сіллю нагріваємо, додаємо борошно і, безперервно помішуючи, варимо до отримання однорідного тіста.
  2. У гаряче заварне тісто по одному додаємо 4 жовтки і одне яйце, як показано у відео. Розділіть тісто на дві частини: в одну додайте борошно, в другу какао.
  3. Окремо збийте білки з цукром до стійких піків і в два прийоми змішайте з заварним тестом.
  4. Деко розміром 30 на 40, вистелити пергаментом змазаним маслом і присипаним борошном. Першим викладаємо біле тісто, верхнім — з додаванням какао.
  5. Випікати в духовці 15-20 хвилин при 160 градусах.
    Збийте 500 м жирних вершків. Я використовувала самостійно приготовані вершки з молока і масла.
  6. У збиті вершки поступово додайте ванільний цукор і цукрову пудру. Викладаємо крем на остиглий бісквіт і звертаємо рулет. Дайте крему добре застигнути в холодильнику, і можна нарізати

Читайте ще:  Рецепт Рулет з запеченого баклажана з рікоттою
По теме: ( из рубрики Рецепти Рулетів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top