Рецепт Бісквітний заварний рулет
Содержание
Рецепт Бісквітний заварний рулет
Інгредієнти для «Бісквітний заварний рулет»:
бісквіт
Молоко — 50 мл
Масло вершкове — 50 г
Сіль — 2 г
Борошно пшеничне / Борошно (3 ст.л. та + ще 2 ст.л.) — 125 г
Жовток яєчний — 4 шт
Білок яєчний — 4 шт
Яйце куряче — 1 шт
Какао-порошок — 2 ст. л.
Цукор (3 ст.л.) — 90 г
крем
Вершки — 500 мл
Ванільний цукор — 1 пакет.
Цукрова пудра — 100 г
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4
Рецепт «Бісквітний заварний рулет»:
- Молоко з маслом і сіллю нагріваємо, додаємо борошно і, безперервно помішуючи, варимо до отримання однорідного тіста.
- У гаряче заварне тісто по одному додаємо 4 жовтки і одне яйце, як показано у відео. Розділіть тісто на дві частини: в одну додайте борошно, в другу какао.
- Окремо збийте білки з цукром до стійких піків і в два прийоми змішайте з заварним тестом.
- Деко розміром 30 на 40, вистелити пергаментом змазаним маслом і присипаним борошном. Першим викладаємо біле тісто, верхнім — з додаванням какао.
- Випікати в духовці 15-20 хвилин при 160 градусах.
Збийте 500 м жирних вершків. Я використовувала самостійно приготовані вершки з молока і масла. - У збиті вершки поступово додайте ванільний цукор і цукрову пудру. Викладаємо крем на остиглий бісквіт і звертаємо рулет. Дайте крему добре застигнути в холодильнику, і можна нарізати
По теме: ( из рубрики Рецепти Рулетів )