Рецепт Рулет з вирізки «Ефектний»
Рецепт Рулет з вирізки «Ефектний»
Інгредієнти для рецепта Рулет з вирізки «Ефектний»
Свинина (вирізка) — 600 г
Перець болгарський (червоний, можна взяти іншого кольору) — 1 шт
Базилік (зелений, свіжий) — 3 веточ.
Ананас (консервований) — 150 г
сіль
Масло рослинне
- Свинину помиємо, обсушити. Разрежем ножем так, щоб надати шматку щодо прямокутну форму. Трохи відбиваємо молотком. Солимо.
- Перець наріжемо кубиками, базилік вимиємо і дрібно нарубаємо.
- На м’ясо викладаємо перець, базилік і ананаси.
- Свинину щільно згортаємо рулетом і перев’яжемо ниткою. Не засмучуйтеся, якщо частина начинки під час згортання випала. Звернувши і перев’язавши рулет, можна випала начинку вкласти в «боки» рулету, також зафіксувавши їх ниткою. Кладемо рулет в форму, змащуємо його рослинним маслом і запікаємо близько 1 години при 180-190 градусах. Періодично поливаємо соком, що виділився. За десять хвилин до готовності добре змащуємо рулет рослинним маслом. Можна замість масла викласти на рулет 3-4 смужки бекону, вийде теж добре.
- Рулет готовий! Знімаємо з нього нитки, даємо охолонути й нарізаємо на порційні шматочки.
По теме: ( из рубрики Рецепти Рулетів )