Рецепт Яскравий рулет зі шпинату з червоною рибою
Рецепт Яскравий рулет зі шпинату з червоною рибою
ПРИГОТУВАННЯ
45 хв + 2 год
ПОРЦІЇ
4
СКЛАДНІСТЬ
помірно
ІНГРЕДІЄНТИ
200 г шпинату
3 яйця
20 г крохмалю
1 ст.л. олії
1 ч.л. цукру
1/3 ч.л. солі
50 г борошна
200 г крем-сиру
100 мл вершків 20%
150 г солоного лосося
ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ
- Увімкніть духовку розігріватися до 180 градусів. Промийте 200 г шпинату, висушіть його та відріжте жорсткі хвостики. Перекладіть шпинат у блендер і подрібніть, періодично помішуючи листя лопаткою, щоб воно рівномірно подрібнилося.
- Розділіть 3 яйця на жовтки та білки. Жовтки змішайте зі шпинатом, 20 г крохмалю, 1 ст.л. олії, 1 ч.л. цукру, 1/3 ч.л. солі та 50 г борошна.
- Білки збийте міксером чи блендером із насадкою віничок до стійких піків. Акуратно силіконовою лопаткою вмішайте білки в тісто.
- Застеліть невелике деко чи велику прямокутну форму пергаментом, викладіть тісто та рівномірно розмажте по поверхні у формі прямокутника. Випікайте бісквіт 15 хвилин.
- У цей час віничком змішайте 200 г крем-сиру з 100 мл вершків.
- Дістаньте готовий бісквіт з духовки, зніміть його з дека разом із пергаментом і дайте охолонути до кімнатної температури. Змастіть основу по всій поверхні крем-сиром і тонким шаром викладіть шматочки лосося.
- Загорніть рулет, замотайте його в харчову плівку та поставте в холодильник стабілізуватися на 2 години.
- Готовий рулет нарізайте гострим ножем, протираючи його, щоб сир не псував вигляд розрізу. Подавайте страву до столу.
По теме: ( из рубрики Рецепти Рулетів )


































