Рецепт Паста по-італійськи
Рецепт Паста по-італійськи
Інгредієнти для рецепта Паста по-італійськи
Макаронні вироби — 400 г
Бекон — 100 г
Брокколі — 100 г
Помідори черрі — 8 шт
Часник — 2 зуб.
Вершки — 200 мл
зелень
сіль
суміш перців
See also: Dream Protest, Psychic, Pulse
- Спочатку звичайно ж варимо макарони. У киплячу, підсолену воду кладемо макарони, варимо до стану аль-денте. За дві хвилини до готовності, за інструкцією на упаковці.
- Нарізаємо дрібно бекон і смажимо.
- Коли бекон уже майже готовий, додаємо брокколі. У мене заморожена, вийшла дуже ніжна і дуже смачна. Якщо у вас свіжа, просто розберіться суцвіття на менше шматочки. Обсмажуємо помішуючи, буквально 1, 2 хвилинки!
- Тепер додати помідори черрі нарізані навпіл. У мене черрі великі, тому на 4 частини. Якщо у вас великі помідори, то великими кубиками. Перемішуємо, додаємо часник, чекаємо 15 секунд, знімаємо з вогню.
- Тим часом, макарони вже зварилися, з них потрібно злити воду повністю. Додати нашу апетитну «заправку» і вершки. За бажанням додати зелень, у мене Кейл, думаю відмінно буде шпинат. Пробуємо на сіль, і за бажанням додати перець. Даємо постояти на гарячій, виключеною плиті під кришкою 5 хв.
- Я посипала ще хлібними крихтами!
По теме: ( из рубрики Рецепти Паста і піца )