Рецепт М’ясні човники
Рецепт М’ясні човники
Інгредієнти для рецепта М’ясні човники
Фарш м’ясний (змішаний) — 700 г
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Молоко — 300 мл
Сир голландський — 70 г
Гриби (смажені, заморожені) — 150 г
Борошно пшеничне — 1 ст. л.
Масло вершкове — 1 ст. л.
Батон — 2 скибки.
Соус-маринад — 2 ст. л.
Горіх мускатний — 2 пучкою.
- М’ясні човники інгредієнти Це основні інгредієнти. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії з додаванням 1 ст. л. соусу-маринаду «Теріякі» від ТМ «Кіккоман». Гриби розморозити та обсмажити, сир натерти на тертці.
- М’ясні човники інгредієнти Додати в фарш цибуля, 2 шматочки замоченного в молоці білого хліба і 1 ст. л. соусу-маринаду «Теріякі» від ТМ «Кіккоман».
- М’ясні човники інгредієнти Сформувати з фаршу човники і викласти їх на деко.
- М’ясні човники інгредієнти 1 ст. л. борошна обсмажити на сковорідці в 1 ст. л. вершкового масла. Безперервно перемішуючи суміш, влити поступово 300 мл молока і додати тертий сир. Поварити до загустіння. Приправити соус сіллю і мускатним горіхом.
- М’ясні човники інгредієнти У м’ясні човники викласти шар смажених грибів і залити їх зверху соусом.
- М’ясні човники інгредієнти Запечь в духовці до готовності.
По теме: ( из рубрики Рецепти Котлет )