Рецепт Печінковий торт з морквою і цибулею
247 Рецепт Печінковий торт з морквою і цибулею

Рецепт Печінковий торт з морквою і цибулею


Рецепт Печінковий торт з морквою і цибулею

Складові

Яловича печінка 1 кг

Яйце куряче 3 штуки

Пшеничне борошно 350 г

Молоко 500 мл

Лук 2 штуки

Морква 2 штуки

Сіль за смаком

Майонез 1 банка

Перець мелений чорний за смаком

Інструкція приготування 1 година 30 хвилин

1. Печінка перейдіть на м’ясорубці (в комбайні), щоб вийшов фарш. Додаємо в нього яйця, молоко, сіль / перець і борошно. Після кожного інгредієнта ретельно перемішуємо. Консистенція повинна вийти як на млинці – текуча.
2. На добре розігріту сковорідку (попередньо змащену олією) ополоником виливаємо печінку. Процес той же, що і при випіканні млинців. Робимо коржі – в ідеалі товщина коржа не повинна бути більше 5 мм. Хоча і в іншому випадку буде смачно.
3. Цибулю нарізаємо тонкими (!) Півкільцями (або четвертинками, якщо цибулина велика), морква трьом на крупній тертці. Кількість цибулі та моркви я вказую на око. Щоб перестрахуватися, можна спочатку посмажити більшу кількість, щоб точно вистачило на начинку.
4. На окремій сковорідці пасеруємо цибулю з морквою.
5. Формуємо торт. Для цього на тарілку кладемо корж, на нього тонкий шар майонезу, зверху – тонким шаром цибулю з морквою, наступний корж, і так далі. Якщо коржів багато, для зручності зробіть два тортика, хай не дуже високих, але їх буде зручно різати. Або скоротіть вдвічі кількість потрібних інгредієнтів.

Печінковий торт з морквою

Рецепт Печінковий торт з морквою і цибулею

Складові

Куряча печінка 600 г

Яйце куряче 1 штука

Сметана 100 г

Пшеничне борошно ½ склянки

Часник 2 зубчики

Морква 3 штуки

Цибуля ріпчаста 3 головки

Кріп за смаком

Майонез 150 г

Сіль за смаком

Перець мелений чорний за смаком

Інструкція приготування 1 година 30 хвилин

1. Готуємо тісто для печінкових Блінч. У блендері смешівааем печінку, яйце, сметану, борошно, сіль, перець. З отриманого тесту готуємо на сковороді млинці, обсмажуючи з двох сторін.
2. Готуємо начинку. Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо крупно на тертці, пасеруємо інгредієнти.
3. Зелень дрібно нарізати. Часник пропустити через прес і додати до майонезу.
4. Формуємо торт. Укладаємо млинець, змащуємо трохи майонезом, викладаємо моркву з цибулею, посипаємо зеленню. І таким чином викладаємо торт. Зверху моркву і зелень.

Печінковий торт з овочами

Рецепт Печінковий торт з морквою і цибулею

Складові

Куряча печінка 700 г

Пшеничне борошно 3 столові ложки

Цибуля ріпчаста 2 штуки

Яйце куряче 3 штуки

Морква 2 штуки

Сіль за смаком

Перець мелений чорний за смаком

Оливкова олія за смаком

Вершкове масло за смаком

Майонез за смаком

Інструкція приготування 40 хвилин

1. Печінка перемелює в блендері разом з яйцями, борошном, сіллю і перцем. Отримуємо рідку по консистенції субстанцію, з якої випікаємо на сковороді млинці.
2. Окремо тушкуємо дрібно порізану цибулю і натерту на крупній тертці моркву. Лук з морквою з’єднуємо з майонезом.
3. Викладаємо млинці і кожен промазуємо отриманим кремом. Ставимо остигати.

Порада

Взагалі це блюдо подається холодним, але мені воно подобається саме теплим. Поки торт остигає – він просочується. Я готувала його з вечора – у мене він просочувався цілу ніч в холодильнику.

Печінковий торт з часником

Рецепт Печінковий торт з морквою і цибулею

Складові

Печінка 500 г

Пшеничне борошно 1 склянка

Молоко ½ склянки

Морква 2 штуки

Яйце куряче 1 штука

Цибуля ріпчаста 2 головки

Часник 1 головка

Майонез 150 г

Сіль за смаком

Перець мелений чорний за смаком

Інструкція приготування

1. Пропустити через м’ясорубку свинячу або яловичу печінку, додати яйце, молоко, борошно, сіль. Розкачати шматочки отриманого фаршу як млинці, спекти.
2. Для начинки пережарити морква, натерту на крупній тертці, і цибулю. Розчавити часник, змішати з майонезом.
3. Кожен млинець намазати сумішшю часнику і майонезу, зверху покласти моркву з цибулею. На останній млинець покласти тільки часник з майонезом.

Торт з печінкового фаршу

Рецепт Печінковий торт з морквою і цибулею

Складові

Яловича печінка 500 г

Пшеничне борошно 3 столові ложки

Яйце куряче 3 штуки

Сіль за смаком

Перець мелений чорний за смаком

Цибуля ріпчаста 2 головки

Сода на кінчику ножа

Оливковий майонез 100 г

Морква 2 штуки

Інструкція приготування 1 годину

1. Печінка пропустити через м’ясорубку.
2. У печінковий фарш додати яйця, борошно, сіль, перець і соду.
3. Спекти невеликі, однакового розміру млинці.
4. Цибулю і моркву обсмажити до готовності і змішати з майонезом.
5. Кожен млинець змастити цибульний-морквяної сумішшю.
6. Викласти млинці стопкою і дати просочитися близько години.

Печінковий торт часником і майонезом

Рецепт Печінковий торт з морквою і цибулею

Складові

Печінка 500 г

Молоко 2 склянки

Пшеничне борошно 4 столові ложки

Яйце куряче 4 штуки

Гашене сода 1 чайна ложка

Сіль за смаком

Перець мелений чорний за смаком

Рослинна олія 5 столових ложок

Майонез 300 г

Часник 8 зубчиків

Інструкція приготування 50 хвилин

1. Печінка промити, зрізати жилки, розрізати на шматки. Перевірити, чи немає каменів і іншого сміття. Перемолоти на м’ясорубці.
2. До печінки додати все по черзі, яйця, молоко, борошно (через сито), сіль, перець, олія, сода.
3. Все перемішати, краще міксером.
4. Смажити на сковороді як звичайні млинці.
5. Майонез змішати з часником і змащувати кожен млинець, споруджуючи поступово торт! Трохи дати настоятися в холодильнику.

Печінковий торт зі сметанним соусом

Рецепт Печінковий торт з морквою і цибулею

Складові

Куряча печінка 600 г

Сметана 400 г

Морква 200 г

Лук 200 г

Молоко 100 мл

Яйце куряче 2 штуки

Пшеничне борошно 100 г

Часник 3 зубчики

Зелень 1 пучок

Огірки 100 г

Інструкція приготування 1 годину

1. Цибулю дрібно кришимо, моркву натираємо на середній тертці. У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо цибулю, потім додаємо моркву і обсмажуємо 5 хвилин.
2. Часник продавлюємо через прес, зелень дрібно нарізаємо і змішуємо зі сметаною.
3. Сиру печінку миємо й подрібнюємо в блендері або м’ясорубці. Додаємо яйця, перемішуємо, вливаємо молоко. Всипаємо борошно, солимо і ретельно перемішуємо.
4. Я все це робила в блендері. У сковороді розігріваємо олію і виливаємо частина тесту. Обсмажуємо млинчики до готовності з двох сторін по 5 хвилин під кришкою. Теплий млинець змащуємо сметанним соусом і викладаємо на нього морква з цибулею. Ріжемо кружальцями огірки і кладемо зверху.
5. Накриваємо другим млинцем і таким чином збираємо торт. 5 млинчиків – самий раз! Посипаємо торт зеленню і залишаємо просочитися в холодильнику.

Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Печінковий торт)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

два × 5 =

Сейчас читают:
Статьи рядом
Top