Рецепт Гарбуз на гарнір
Рецепт Гарбуз на гарнір
Інгредієнти для рецепта Гарбуз на гарнір
Гарбуз — 600 г
Олія соняшникова — 4 ст. л.
Цукор — 1 ч. Л.
Сіль — 1 пучку.
Хмелі-сунелі — 1 ч. Л.
- Гарбуз порізати на дольки, очистити від шкірки і насіння.
- Нарізати кубиками стороною приблизно 2-3 см.
- Викласти в скляний лист в один шар, додати олію без запаху, цукор, сіль, хмелі-сунелі. Все ретельно перемішати і поставити в духовку. Запікати 30-40 хвилин при температурі 200 градусів. Приблизно в середині запікання можна перемішати.
- Гарбуз готова! Можна подавати як гарнір з моченої брусницею.
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеве рагу )