529 Рецепт Гарбуз на гарнір

Рецепт Гарбуз на гарнір


Рецепт Гарбуз на гарнір

Інгредієнти для рецепта Гарбуз на гарнір

Гарбуз — 600 г
Олія соняшникова — 4 ст. л.
Цукор — 1 ч. Л.
Сіль — 1 пучку.
Хмелі-сунелі — 1 ч. Л.

  1. Гарбуз порізати на дольки, очистити від шкірки і насіння.
  2. Нарізати кубиками стороною приблизно 2-3 см.
  3. Викласти в скляний лист в один шар, додати олію без запаху, цукор, сіль, хмелі-сунелі. Все ретельно перемішати і поставити в духовку. Запікати 30-40 хвилин при температурі 200 градусів. Приблизно в середині запікання можна перемішати.
  4. Гарбуз готова! Можна подавати як гарнір з моченої брусницею.
Читайте ще:  Овочеве рагу з м'ясом і баклажанами
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеве рагу )

    Оставить отзыв

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

    *
    *

    Роздiли
    Top