2781 Рецепт Котлети квасолеві в паніровці з морської капусти

Рецепт Котлети квасолеві в паніровці з морської капусти


Рецепт Котлети квасолеві в паніровці з морської капусти

Інгредієнти для «Котлети квасолеві в паніровці з морської капусти»:

Гарбуз (дрібно тертий) — 150 г
Квасоля (відварна, стакан — 250 мл) — 2 скл.
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Часник (половина головки часнику) — 1/2 шт
Капуста морська (чіпси з морської капусти) — 5 г
Горіх мускатний (мелений) — 1/2 ч. Л.
Сіль — 1 ч. Л.
Крупа манна  — 2 ст. л.
Борошно пшеничне / Борошно (для панірування) — 1 … 2 ст. л.
Масло рослинне (в фарш, для обсмажування — скільки візьме) — 1 ст. л.
Сік гранатовий

Читайте также: Асимметричная туника и топ

Рецепт «Котлети квасолеві в паніровці з морської капусти»:

  1. Квасолю відварити
    Гарбуз очистити від шкірки і насіння, натерти на дрібній тертці.
    Цибулю ріпчасту очистити і дрібно порізати.
    Часник очистити і натерти дрібно.
    Чіпси з морської капусти потовкти в дрібні пластівці, вийшло майже 3 ст. л.
    Замість чіпсів можна взяти «Норі»
  2. Готову квасолю прокрутити на м’ясорубці, або перебити блендером.
    Додати терті гарбуз і часник, рубаний лук, раст. масло, сіль і мускатний горіх, перемішати і додати половину потовчених чіпсів з морської капусти.
    Додати манну крупу.
    Добре вимішуємо і залишаємо на 15 хвилин, для набухання крупи.
  3. Для панірування з’єднати борошно і пластівці морської капусти.
    Сформувати котлетки зручної форми, паніруємо їх і обсмажуємо на гарячій сковороді, в невеликій кількості масла, до хрусткої скоринки (по 1-2 хв. з кожного боку).
  4. Подати можна зі свіжими або консервованими овочами. Чудовий смак страви додасть гранатовий соус!
Читайте ще:  Рецепт Котлети з яловичої печінки
По теме: ( из рубрики Рецепти Котлет )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top