Рецепт Лобіані в лаваші
Содержание
Рецепт Лобіані в лаваші
Інгредієнти для «лобіані в лаваші»:
Лаваш (тонкий) — 1 шт
Квасоля (варена) — 300 г
Цибуля ріпчаста — 150 шт
Кінза — 30 г
Хмелі-сунелі (або суха аджика 1 ст.л)
Олія — 70 г
сіль
Рецепт «лобіані в лаваші»:
- Квасоля попередньо відварити. Тільки що відварену (!) — щоб не було грудочок — квасолю подрібнити толкушкой або блендером в пюре з сіллю.
- Лук півкільцями нарізати і обсмажити на олії.
- Свіжу кінзу дрібно нарізати.
- У мисці змішати квасолеві пюре, обсмажену цибулю і кинзу. Додати спеції, відкоригувати сіль за смаком. Перемішати.
- Лаваш розрізати навпіл (у нас вони продаються овальними). Намазати половиною паштету. Згорнути конвертом.
- Вийдуть дві квадратні коржі розміром для сковороди.
- Обсмажити кожен коржик з двох сторін на рослинній олії до рум’яного кольору.
- Розрізати кожен коржик на 4 частини і пригощатися !!!
По теме: ( из рубрики Рецепти Лавашів )