3209 Рецепт Квасоля по-французьки

Рецепт Квасоля по-французьки


Рецепт Квасоля по-французьки

Інгредієнти для «Квасоля по-французьки»:

Бекон — 100 г
Квасоля стручкова — 50 г
Цибуля зелена — 1 шт
Оливкова олія — ​​2 ст. л.
Помідори черрі — 6 шт

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 1

Рецепт «Квасоля по-французьки»:

  1. На розігрітій сковороді обсмажити скибочки бекону.
  2. Влити трохи оливкового масла, викласти попередньо відварену стручкову квасолю.
  3. Додати помідори черрі, продовжувати обсмажувати.
  4. Тарілку вистелити листом салату, викласти готову квасолю. Прикрасити блюдо обсмаженими помідорами чері і пір’ям лука-сібулета.

Читайте ще:  Рецепт Закуска "Кезе Шоппом"
По теме: ( из рубрики Закуска )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top