Рецепт Квасоля по-французьки
Содержание
Рецепт Квасоля по-французьки
Інгредієнти для «Квасоля по-французьки»:
Бекон — 100 г
Квасоля стручкова — 50 г
Цибуля зелена — 1 шт
Оливкова олія — 2 ст. л.
Помідори черрі — 6 шт
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 1
Рецепт «Квасоля по-французьки»:
- На розігрітій сковороді обсмажити скибочки бекону.
- Влити трохи оливкового масла, викласти попередньо відварену стручкову квасолю.
- Додати помідори черрі, продовжувати обсмажувати.
- Тарілку вистелити листом салату, викласти готову квасолю. Прикрасити блюдо обсмаженими помідорами чері і пір’ям лука-сібулета.
По теме: ( из рубрики Закуска )