Рецепт Севіче з креветками екваторіанське
Содержание
Рецепт Севіче з креветками екваторіанське
Інгредієнти для «Севіче з креветками екваторіанське»:
Креветки — 1 кг
Лук білий (Підійде і червоний. Він повинен бути не гострим.) — 3 шт
Кінза — 2 Пуч.
Сіль — 2 ст. л.
Цукор — 1 ч. Л.
Олія — 1 ст. л.
Кетчуп (томатний без добавок або томатна паста) — 200 г
Апельсин — 6 шт
Сік лимонний — 2 ст. л.
Лайм (сік ) — 2 шт
Перець чилі — 2 шт
Рецепт «Севіче з креветками екваторіанське»:
- Креветки розморозити і промити.
- Зварити в невеликій кількості води до почервоніння креветок і очистити. Бульйон і панцири зберегти.
- Цибулю порізати пір’ям, додати цукор і 1 столову ложку лимонного соку.
- Панцирі від креветок знову опустити в бульйон, в якому варили креветки і поварити хвилин 5. Таким чином ми приготуємо основу для маринаду. Панцирі вийняти і проварити бульйон до загустіння. У нас вийде «тигрове молоко». Насправді бажано використовувати тигрові креветки. Звідси і назва.
- Відварені і охолоджені креветки змішати з замаринованою цибулею, дрібно посіченою кінзою і перцем чилі.
- Змішати тигрове молоко з кетчупом і соняшниковою олією. Додати лимонний і лаймовий соки і свіжовичавлений сік апельсинів.
- Залити севиче маринадом і відправити в холодильник на 6 годин.
Подають в Еквадорі севіче в піалах або високих келихах з відвареним розсипчастим рисом і смаженими бананами.
По теме: ( из рубрики Закуска )