Рецепт Севіче з креветками екваторіанське
3011 Рецепт Севіче з креветками екваторіанське

Рецепт Севіче з креветками екваторіанське


Рецепт Севіче з креветками екваторіанське

Читайте также: Почему они не разводятся, прежде чем изменить?

Інгредієнти для «Севіче з креветками екваторіанське»:

Креветки — 1 кг
Лук білий (Підійде і червоний. Він повинен бути не гострим.) — 3 шт
Кінза — 2 Пуч.
Сіль — 2 ст. л.
Цукор — 1 ч. Л.
Олія — ​​1 ст. л.
Кетчуп (томатний без добавок або томатна паста) — 200 г
Апельсин — 6 шт
Сік лимонний  — 2 ст. л.
Лайм (сік ) — 2 шт
Перець чилі — 2 шт

Рецепт «Севіче з креветками екваторіанське»:

  1. Креветки розморозити і промити.
  2. Зварити в невеликій кількості води до почервоніння креветок і очистити. Бульйон і панцири зберегти.
  3. Цибулю порізати пір’ям, додати цукор і 1 столову ложку лимонного соку.
  4. Панцирі від креветок знову опустити в бульйон, в якому варили креветки і поварити хвилин 5. Таким чином ми приготуємо основу для маринаду. Панцирі вийняти і проварити бульйон до загустіння. У нас вийде «тигрове молоко». Насправді бажано використовувати тигрові креветки. Звідси і назва.
  5. Відварені і охолоджені креветки змішати з замаринованою цибулею, дрібно посіченою кінзою і перцем чилі.
  6. Змішати тигрове молоко з кетчупом і соняшниковою олією. Додати лимонний і лаймовий соки  і свіжовичавлений сік апельсинів.
  7. Залити севиче маринадом і відправити в холодильник на 6 годин.

Подають в Еквадорі севіче в піалах або високих келихах з відвареним розсипчастим рисом і смаженими бананами.

Читайте ще:  Закуска з овочів в маринаді
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Закуска)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

2 + 3 =

Сейчас читают:
Top