7975 Рецепт Жульєн з куркою та грибами

Рецепт Жульєн з куркою та грибами


Рецепт Жульєн з куркою та грибами

ПРИГОТУВАННЯ
30 хвилин

ПОРЦІЇ
4

СКЛАДНІСТЬ
легко

ІНГРЕДІЄНТИ

1 паковання курячих стріпсів від ТМ “Наша Ряба”
400 г печериць
1 цибулина
40 г вершкового масла
40 мл рослинної олії
1 ст. л. рослинної олії (для змащування форми)
100 г твердого сиру
150 мл вершків, жирністю 20 %
1/3 ч. л. меленого мускатного горіха
сіль до смаку
чорний мелений перець до смаку (за бажанням)

ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

  1. Помийте та висушіть паперовим рушником 400 г печериць, очистьте 1 цибулину. Наріжте гриби та цибулю кубиками, як на фото нижче.
  2. Наріжте середнім кубиком 1 паковання курячих стріпсів.
  3. Розігрійте пательню із сумішшю 40 г вершкового масла та 40 мл рослинної олії та обсмажте до золотавого кольору цибулю, це займе 5-6 хв. Потім додайте на пательню нарізані гриби та смажте їх разом з цибулею, помішуючи, ще приблизно 4 хв.
  4. Додайте на пательню до грибів з цибулею нарізані курячі стріпси та смажте, помішуючи, 4-5 хв.
  5. Влийте на пательню 150 мл вершків та тушкуйте інгредієнти на невеликому вогні ще 3 хв. Додайте 1/3 ч. л. меленого мускатного горіха та сіль до смаку, перемішайте. Натріть на крупній терці 100 г твердого сиру.
  6. Змастіть форму для запікання 1 ст. л. олії або вершкового масла. Викладіть протушковані курячі стріпси з грибами, цибулею та вершками у форму. Зверху присипте натертим сиром. Запікайте жульєн у розігрітій до 180 градусів духовці 20 хв.
Читайте ще:  Курячі стегна "Східна ніч"
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top