Рецепт Жульєн з куркою та грибами
Рецепт Жульєн з куркою та грибами
ПРИГОТУВАННЯ
30 хвилин
ПОРЦІЇ
4
СКЛАДНІСТЬ
легко
ІНГРЕДІЄНТИ
1 паковання курячих стріпсів від ТМ “Наша Ряба”
400 г печериць
1 цибулина
40 г вершкового масла
40 мл рослинної олії
1 ст. л. рослинної олії (для змащування форми)
100 г твердого сиру
150 мл вершків, жирністю 20 %
1/3 ч. л. меленого мускатного горіха
сіль до смаку
чорний мелений перець до смаку (за бажанням)
ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ
- Помийте та висушіть паперовим рушником 400 г печериць, очистьте 1 цибулину. Наріжте гриби та цибулю кубиками, як на фото нижче.
- Наріжте середнім кубиком 1 паковання курячих стріпсів.
- Розігрійте пательню із сумішшю 40 г вершкового масла та 40 мл рослинної олії та обсмажте до золотавого кольору цибулю, це займе 5-6 хв. Потім додайте на пательню нарізані гриби та смажте їх разом з цибулею, помішуючи, ще приблизно 4 хв.
- Додайте на пательню до грибів з цибулею нарізані курячі стріпси та смажте, помішуючи, 4-5 хв.
- Влийте на пательню 150 мл вершків та тушкуйте інгредієнти на невеликому вогні ще 3 хв. Додайте 1/3 ч. л. меленого мускатного горіха та сіль до смаку, перемішайте. Натріть на крупній терці 100 г твердого сиру.
- Змастіть форму для запікання 1 ст. л. олії або вершкового масла. Викладіть протушковані курячі стріпси з грибами, цибулею та вершками у форму. Зверху присипте натертим сиром. Запікайте жульєн у розігрітій до 180 градусів духовці 20 хв.
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )